2777
2789
عنوان

عروسا بیاین

223 بازدید | 42 پست

شما چجوری توقعاتتونو از خانواده همسر بهشون میگید ؟مثلا من مشکلم اینه فک کن مادرشوهرم توقع داره همیشه خدا من ببرمش دکتر و خرید و خونه فامیلاش ،همش من باید باهاش باشم ی بار نرم یا دیر برم تیکه میندازه و ب رو میاره ،درصورتیکه خووهرشوهرم یا جاریم اصن نمیرنا ی بارم ندیدم برن باهاش دکتر و اینا 

یا توقع داره وقتی اون ی چیزی میفرسته خونم من بعدش تشکر کنم اما خودش تشکر نمیکنه اگه من چیزی بفرستم ،تازه ایرادم میگیره 

مثلا جاریم میاد بهترین غذاس درست میکنن اما من ک رفتم املت و بادمجون ایناس ،جالبه ک من بهترم و باهام راحته و پررو پررک اذیتمم میکنه ،اما جاریمو ک زبونش تلخه و پرروعه بهشون تیکه میندازه بیشتر احترامشو دارن بهترین غذا ،درست میکنن ،مواظبن اذیت نشه 

حالا من چجوری توقعاتمو بگم؟

مثلا خواهرشوهرم اینا میان مفت مجانی موهاشونو رنگ میکنن ،پول نمیدن ،😐خیلی وقته اینجوریه ،چطور بهش بگم پول بده ،یا مادرشکهرم ک ی کاسه اش بفرسته انقد میگه اما هیچ وقت نگفته تو مارو مفت اصلاح میکنی 😐😐😐😒😒😒یا تو میای دکتر ،یا میای خرید ،

اینارو نمیگه 

چطور ب رو بیارم؟چطور ناراحتیامو بهشون بگم توقعاتمو بگم 

خارج از بحث نگیدا لطفا 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شما مثال بزنید چطوری میگید من یادبگیرم 

مثلا ی خانمه گفت من خونه مادرشوهرم میرم ،میخواد ظرف بشوره بهش میگم ن شما اشمزی کردی خسته ای من ظرفارو میشورم ،مادرشوهرشم یا خواهرشوهرش وقتی بیاد خونه عروسه میفهمه ک عروس اگه اشپزی کرد اونم باید ی کمکی بکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون باهاشون راحت بودی اوناخودمونی حسابت کردن یکم مثل جاریت باش گرم نگیر باهاشون رفتی خونشون زیاد کار نکن یه چن دفعه زنگ زد بریم خرید اینا بگو خودم کار دارم نمیتونم اولش ممکن چیزی بگن ولی دیگه توبه روی خودت نیار

مادرشوهر منم اوایل دوس داشت هر جا میره منم سرمو بندازم پایین برم همراش 😂😂😂

نرفتم  ... ناراحت شد ... دعوا شد ... ولی دیگه عادت کرده

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
از روز اول خودت عادتشون دادی اللنم اخلاقت رو عوض کنی جبهه میگیرن نرم نرم شروع کن از اون کارایی که بر ...

چطوری یعنی ؟بعضی چیزا گفتنیه مشکلم اینه ک چطور ب زبون بیارم ،🤦‍♀️مثلا ی بار خواهرشوهرم واسه اصلاحش هی زنگ زد من دوسه بار پیچوندم بلکه بره ،نرفت ،الان مجبورم ب زبون بیارم چطور بگم حساب کن 

یا مامانشو ۵۰ بار باهاش رفتم دکتر این ور اون ور ،ی بار فقط ی بار ترفتم انقد گفت و تیکه انداخت و غیبتمو کرد پیش همه منو ادم بده کرد دوس داشتم بهش بکم این همه میام نمیگی ،ی بار ک نیومدم رفتی ادم بد کردی منو؟

چطوری اینارو بگم 

شمام مثال بزنید چطوری توقعاتتونو گفتید ، خوب باید دوطرفه باشه ی سری چیزا  چطور گفتید ک گوش کر ...

والا ما نمیگیم درعمل نشون میدیم من که برم خونه مادرشوهر اگه دختراش بقیه عروسا باشن کمک زیادی نمیکنم درحده سفره جمع کردن اینا خودش تنها باشه شاید یه ذره بیشتر تلفنی هم زیاد حرف نمیزنم باهاشون کاری هم بگن به روی خودم نمیارم

چون باهاشون راحت بودی اوناخودمونی حسابت کردن یکم مثل جاریت باش گرم نگیر باهاشون رفتی خونشون زیاد کار ...

خوب ،ی سری چیزارو تا وسطاش رفتم ،فعلا هنوز عادت نکردن ،مثلا مادرشوهرم تیکه میندازه دخالت میکنه ،حسادت داره من چوابشو نمیدادم الان شروع کردم جواب دادن و سرسنگین شدن ،اونم ی کمی کینه ای شده ،ازم عصبانیه دارم تحمل میکنم ک بلکه عادت کنه 

چیکارکنم عادت کنه ب جواب دادنام؟ادامه بدم جواب دادنو ؟تحمل کنم؟

چطوری یعنی ؟بعضی چیزا گفتنیه مشکلم اینه ک چطور ب زبون بیارم ،🤦‍♀️مثلا ی بار خواهرشوهرم واسه اصلاحش ...

عزیزم ایندفه برا دکتر زنگ زد بهانه محکمی بیار بعد بگو دخترت یا اون جاری دیگه نمیتونه بیاد به اونا هم بگو گه مداری یا هیلی با زبون خوش به دخترش بگو بیا کارای مادرت ون رو تقسیم کنیم از دکتر بردنش و اینا یا برای پول آرایشگاه بگو مثلا دیروز خواهر خودم اومد ازش پولرفتم خوب حق مه منم زحمت میکشم یه جورایی به در و دیوار بشنوه

وقتی اومدن موهاشونو رنگ کنی بگو  رنگ ندارم لوازمشو ندارم پولمم تموم شده نمیتونم بخرم

اصلاح چی؟بیشتر اصلاح میان ،نخ و موچین دارم همش ،

چجوری ب روی مادرشوهرم بیارم ک صدساله مفت میان ؟

خودش ی لواشک بده انقد میگه هرجوری شده میگه ک منت بذاره میخوام منم ب روش بیارم بفهمه منم بهش خوبی میکنم ،دوسه باری لازمه ک بهش یاداوری کنم بفهمه 

چطوری؟