2777
2789
عنوان

عروسا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست
والا ما نمیگیم درعمل نشون میدیم من که برم خونه مادرشوهر اگه دختراش بقیه عروسا باشن کمک زیادی نمیکنم ...

لفظی چیزی نمیگی؟مادرشوهرم بیشتر لفظیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣یادم بدید توروخدا 

اصلاح چی؟بیشتر اصلاح میان ،نخ و موچین دارم همش ، چجوری ب روی مادرشوهرم بیارم ک صدساله مفت میان ؟ خ ...

بگو دکترم منع کرده گفته انگشتات رماتیسم داره باید از این کارا نکنی 

خودشون خر نباشن میفهمن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دفعه زنگ زد برای رنگ بگو خودت بخر بیار باخودت من ندارم یا شوهرت بگو بهشون بگه 

پول اصلاح چی؟اخه همش نخ و موچین دارم چطور ب روشون بیارم؟ببین میخوام فک نکنه خودش ی شکلات میفرسته هی میگه میگه ادم مهمیه کار خوبی کرده فک میکنه فک کرده خودش لطف میکنه میخوام ب روش بیارم بفهمه منم لطف میکنم وظیفم نیس بفهمه خر نیستم ک ی کار خودشو انفد بزرگ میکنه اما چندتا کار منو اصن ب رو نمیاره احساس زرنگی نکنه

اصلاح چی؟بیشتر اصلاح میان ،نخ و موچین دارم همش ، چجوری ب روی مادرشوهرم بیارم ک صدساله مفت میان ؟ خ ...

اونا شاغل نیستن بری برای جبران اگه نیستن حالا اگه چیزی داد بهت بامنت یه جوری به روشون بیار که مفت اصلاح کردی توهم همش بگو یا بگو فلانی اومده مفت آرایشگاه بالاخره منم زحمت میکشم هیچ خوشم نیومده از کارش

عزیزم ایندفه برا دکتر زنگ زد بهانه محکمی بیار بعد بگو دخترت یا اون جاری دیگه نمیتونه بیاد به اونا هم ...

اهان ،این ی روشی ،یا وقتی اصلاحش کردم  ب شوخی  بگم قابلی نداش این دفعم مهمون ما باش 😂 اره؟

همین روند ادامه بده بیشتر بزن بی خیالی هرچی بگی بدتر میکنه 

اهان ،الان میبینه من ی کم کم حرف شدم اونم بدتر میره تو اتاقای خونه میچرخه پیش من نمیاد اما پیش جاریم میره گرم تحویلش میگیره ،مثلا دیده من جواب میدم فوری رفته تو قیافه  چبکارکنم وقتی من کم حرفم اونم محل نمیده ادمو پست حساب میکنه؟چیکارکنم؟

لفظی چیزی نمیگی؟مادرشوهرم بیشتر لفظیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣یادم بدید توروخدا 

من لفظی نه چون هر چی بگم اون یه چیزی توآستین داره یعنی من توعمرم همچین مادرشوهری ندیدم ولی میتونی توهم هی الکی به روش بیاری اگه چیزی گفت بگو منظور خاصی نداشتم

اهان ،این ی روشی ،یا وقتی اصلاحش کردم  ب شوخی  بگم قابلی نداش این دفعم مهمون ما باش 😂 اره ...

آره دیگه عزیزم خیلی راه هست که بهشون همه جی رو بفهمونی و بگرد بهترین راه رو پیدا کن یا مثلا دیدی غذای خوب نپخته براتون شوخی کن بزن زیر خنده بگو خوشبحال اون جاری که میاد اینجا همش غذای خوب میخوره

بگو دکترم منع کرده گفته انگشتات رماتیسم داره باید از این کارا نکنی  خودشون خر نباشن میفهمن

ب شوخی بگم چطوره؟مثلا ب شوخی بگم قابلی نداره یا بگم کارتخوان داریما 

چطوره،باخنده بگم همه رو 

یا مادرشکهرم بگه لیا دکتر بگم تکراری شده از بس با من رفتی 😂هی مزه بریزم بخندم  

اونا شاغل نیستن بری برای جبران اگه نیستن حالا اگه چیزی داد بهت بامنت یه جوری به روشون بیار که مفت اص ...

اهان این دفعه بکه برات اش فرستادم فلان منم دو دقبقه بعد بگم اره دوستم اومد اصلاح براش رایگان انجام دادم ،بالاخره ی بار دوبار ،

اینطوری اره؟

یعنی پشت بند اینکه اون منت گذاشت منم فوری بکم اصلاح ،یا بگم دکتر ،رفتنو اینارو 

اره؟ 

تعریف کن خلاصشو ،چی بودی چی شد چ کردی  چرا ولت نمیکرد

من از اول ب سبک خودم زندگی کردم و آرامشم تو اولویتم بود 

دنبال رضایت کسی از خودم نیستم ...

اگه ناراحت بشم ابراز میکنم ... البته بیشتر از طریق همسرم انتقال میدم

مادرشوهرم اوایل فکر میکرد میتونه سلطه طلبی کنه

ولی دید نمیتونه ... 

الان چند سال گذشته و تا حدود زیادی با هم کنار اومدیم 

من هم سعی میکنم تا میتونم مهربون تر برخورد کنم ولی یادم هست ک خوبی زیادیش تلخی میاره !!!

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من لفظی نه چون هر چی بگم اون یه چیزی توآستین داره یعنی من توعمرم همچین مادرشوهری ندیدم ولی میتونی تو ...

اره ،اون سری درمورد رنگ لیمویی حرف میزدم ،یکی گفت لیمویی چ رنگیه ،مادرشوهرم گفت مثل اون سطل ک اش توش ریختم دادم بهاره اونجوریه😐😒فک کن چیو ب چی ربط داد ک اینو بکوبه تو سرما 

منم این دفعه بحث رنگ بشه میگم اره سفید مثل اون دبه ایه ک من ماست توش میریختم می اوردم(مفت بود)

😂👌

ک بفهمه منم بلدم اما از شخصیت خودمه ک زر مفت نمیزنم