2777
2789
عنوان

عروسا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست
اهان این دفعه بکه برات اش فرستادم فلان منم دو دقبقه بعد بگم اره دوستم اومد اصلاح براش رایگان انجام د ...

اره دیگه یا وقتی اصلاح میکنی همش بگو خسته شدم دستم درد گرفت به روشون بیار زحمتتو بعدم بگو دوستم گفته زحمتشو میکشی حقته این پول برای من خوردن نداره ولی تو خسته میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از اول ب سبک خودم زندگی کردم و آرامشم تو اولویتم بود  دنبال رضایت کسی از خودم نیستم ... اگ ...

اره من اول سادگی کردم محبت بیجا احترام لیجا ،لطف الکی ک شد وظیفم الان کنار کشیدن سخته البته برای اونا سختتره چون اونا عادت دارن ،

من هرجوری شده میکشم کنار ،اولش اگه یکی بود میگفت یادم میداد سیاستو اینجوری نمیشدا ،متاسفانه البته ی ساله  و خورده ایه عقدم  هنوز اول راهم ،

اره دیگه یا وقتی اصلاح میکنی همش بگو خسته شدم دستم درد گرفت به روشون بیار زحمتتو بعدم بگو دوستم گفته ...

اره دقیقا درست گفتی من خر وقتی اصلاحشو شروع میکنم اول تااخر ی سره بند میندازم و تمیز میکنم این دفعه باید کشش بدم و دوسه تا پشمو ول کنم ،

ی بار فقط ب خواهرشوهرم گفتم ی ساعت صبر کن ،فوری رفت توقیافه 😐چرا یعنی؟کار مفت و سریع و درجا میخواد لامصب شده وظیفم 

اره همینجوری کن مثل خودش 

حله ،منت باید بذارم دوسه بارم ک شده ک بفهمه خر نیستم و خودش فقط بلد نیس ،

این فک کرده کی هس میگه لابد ی کار کوچیک میکنه انقد ب رو میاره فک کرده ملکه انگلیس درحقم لطف کرده😏خودشیفته منم باید خیلی ب رو بیارم تا عادت کنن ،یا دیکه کار نخوان از من ،یا اگر من بی سرصدا لیف کردم اونام بی سرصدا باشه ن با منت ،

اره من اول سادگی کردم محبت بیجا احترام لیجا ،لطف الکی ک شد وظیفم الان کنار کشیدن سخته البته برای اون ...

وا 

من فکر کردم عروسی کردی 😐😐😐

دختر این بی عقلی ها رو تو دوران عقد انجام میدادی ؟ 

بکش کنار گلم ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
وا  من فکر کردم عروسی کردی 😐😐😐 دختر این بی عقلی ها رو تو دوران عقد انجام میدادی ؟  ب ...

دوران عقد مگه نباید اینکارارو کرد؟چ فرقی داره با عروسی ؟ی کم توضبح بده بفهمم