2777
2789
عنوان

کیا بغلی اند

3150 بازدید | 48 پست

من ۱۸۰قدمه تازه دخترم 

شوهرتون بغلتان می تونه بکنه بغلی محسوب می شید 

چه احساسی دارین از بالا نگاش می کنید؟

کی شوهرش قد بلند ترینه فک می کنم شوهر قد دو متر گیرم نیاد کم اند؟

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

شوهرم۱۸۵ من ۱۷۰.

نمیدونم بغلی محسوب میشم یا نه😁

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

۱۸۰زیاده واسه ایران برا زن

مردای قد ۱۹۰هسن باو

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوستی دارم قدش ۱۸۰ خیلیا میان خواستگاریش ولی ازدواج نمیکنه میگه حتما باید قدش بالای ۱۹۵ باشه منظورم اینه این چیزا سلیقه ایه به نظر من هم قد خودتونم باشه خوبه 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....