2777
2789
خانومای مشهدی کی سرزمین عجایب رفته؟ پسرم دوسالشه می خوام ببرمش نمی دونم خوبه یا نه...کسی جدیدا رفته بدونه ورودیش چنده؟ بلیت بازیهاش گرونه؟ می ذارن بزرگا هم سوار شن یا نه؟
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلوپ پامدا برای بجه های کوچیک خیلی خوبه یک فضای سرپوشیده و امن با مربی برای هر قسمت و قیمت خوب ولی خوب بزرگترها فقط تماشاچی هستن اما سرزمین عجاطب مثلا قطارشو میشه خانوادگی سوار شد

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

سرزمین عجایب فقط یک قسمت مناسب این سن داره،ببر کلوپ پاندا اول صیاد،نقاشی داره،استخر توپ و توپ بازی و کلبه و بادی و قایق و ...بیشتر بازی های کلوپ پاندا برای زیر 7ساله
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
لوپ پاندا ایران - خراسان رضوی - مشهد بلوار صیاد شیرازی ،نبش صیاد شیرازی ۱۸ شهربازی سرپوشیده کتابخانه محل بازی بچه ها به دلیل اینکه بازی های خلاق و هدفمند برای رشد و ارتقاء ذهنی کودکان و بالابردن مهارت های آنها از نظر علمی ثابت شده و اینکه بچه ها نیاز دارن تا تو این مکان ها حضور داشته باشن گروه کلوپ پاندا با نگاهی علمی فضاهایی به این منظور اختصاص داده که بد نیست زمانی رو با بچه هاتون اینجا بگذرونین . فضاهایی مثل :فضای صخره نوردی مخصوص کودکان ،سرسره و جامپینگ بادی ، پیست ماشین سواری ، پیست قایق سواری ، ایستگاه تفنگ بازی لیزری ، قلعه ماجراجویان ، فضای مخصوص بازی کودکان زیر ۳ سال ،کافی شاپ مخصوص کودکان و با امکاناتی مثل کتابخوانی و گریم کودکان .

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

من مشهد بودم رفتم کلوپ پاندا یک طرحی بود جز روزای پنجشنبه و جمعه که میشد با بیست هزار تومن بدون محدودیت زمانی و تعداد دفعات بچه بازی کنه،یک کاور میدادن بچه و میتونست هرچقدر میخواد تو هر زمانی و به هر تعداد دفعاتی بازی کنی،نمیدونم هنوز طرح هست یا نه،خیلی عالی بود
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

❌شهربازی سرزمین عجایب الماس شرق

با یک کارت۳۷۰ تومنی همه ی افراد خانواده،میتونن از تمامی دستگاه های مجموعه به دلخواه استفاده کنن بدون محدودیت و با مهلت استفاده نامحدود،هیچ هزینه دیگری بابت بازی نمیپردازیدکاملا رایگان ❌

✅کارت70بازی دلخواه (مدت استفاده نامحدود)معادل۱۷ میلیون شارژ بازی داره فقط۳۷۰تومان بن تخفیف ترامبولین بن عکس بن گریم کودک بن چای

❌شهربازی هپی لند آرمیتاژ طبرسی

✅کارت 100بازی دلخواه(مدت استفاده یکسال) معادل۲۰میلیون شارژ بازی داره فقط ۴۹۸ت

«کارتها رو از شرکت دریافت میکنید معتبر دارای بارکد و پلمپ وبا تضمین برگشت مبلغ

❌امکان تحویل حضوری درب منزل ما و ارسال با پیک درب منزل شما،پرداخت درب منزل

✅آدرس: طبرسی جنوبی،گازشرقی،نبوت۱۴،پلاک۳۹

09020298810

شعبه 2: فکوری۱۱-شقایق۸پلاک۱۹

09900661685