2777
2789
عنوان

فقط چند روزی مهمان این دنیام

1274 بازدید | 82 پست

زندگی رو برای دیگران جهنم نکنیم ما فقط چند روزی مهمان این دنیا هستیم کاش با هم مهربان باشیم

کاش کسی رو از مهربون بودنش پشیمون نشیم کاش جوری باشیم دیگران برای ارتباط با ما از چند روز قبل استرس و دلهره نکشن😔😔

مادرشوهر جان چی میشد با من بچه یتیم تو شهر غریب خوب تا میکردی مثلا من اگه نرم دیدن خانوادم چی بهت میرسه چرا دوست داری همش دامادها بیان خونت ولی پسرت نره خونه مادر زنش. خدایا این زن منووتو حسرت همه چی گذاشت

چی میشد پسرت رو پر نمیکردی که نزار فلان لباس رو بخره چرا من باید لباس های عهد بوق بپوشم خدایا دیگه نمیکشم چرا من باید تو محدودیت باشم چرا باید هر 15 روز یکبار بیرون برم خدایا تو هوا رو قسطی نکردی ولی این زن هوا رو هم ازم گرفت

چی میشد عروست هم مثل دخترات هروقت دوست داشت میرفت خرید چرا نزاشتی این عروس تو شهر غریب دوام بیاره چرا خفش کردی خدایا دارم میمیرم

مگه من چیم کم بود از دخترات مگه من چی کم داشتم که عروسای فامیل هات رو زدی تو سرم من که تحصیلاتم بیشتر بود موقعیت اجتماعی خوبی داشتم قدوهیکلم عالی بود قیافم عالی بود چرا اذیتم کردی

چرا همش طعنه زدی توهین کردی چرا پسرت رو یاد دادی بیاد منو بزنه چرا دخترات که داشتن برادرشون رو یاد میدادن بیاد زنش رو بزنه جلوشون رو نگرفتی خنده هایی که موقع کتک خوردن های من میکردی هیچوقت فراموش نمیکنم

اینو بدون حالم ازت بهم میخوره من قطع رابطه کردم از شر توی شیطان راحت بشم ولی نمیزاری بازم نمیزاری غلط میکنی برا من خوراکی میفرستی که پسرت منو وادار کنه بیام خونت آقا من ازت حالم بهم میخوره

خدایی که اشکام رو دیده تورو ول نمیکنه از خدا میخوام آرزوهات همه جلو چشمت پودر بشن همونجور که زندگی رو ازمن گرفتی زندگی دخترات بهم بریزه

پسرت اونقدر بهم بدی کرده که الان که خوب شده بازم نمیتونم دوسش داشته باشم هرلحطه دارم زجر میکشم با زجر باهاش زندگی میکنم اینکه الکی وانمود کنم دوسش دارم ولی ازش متنفرم

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

خدایا من که نمیتونم جدا بشم حداقل کمکم کن کینه هارو از دلم بیزون کن دارم خفه میشم من اینجوری نبودم چرا انقدر کینه دارم چرا نمیتونم ببخشم چرا با نفرت شوهرم رو میبینم

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم روزی برسه لال از دنیا بری از ته دلم آرزو اون لحطه رو دارم

💔مادرشوهر همینه ولی مرد باید عاقل باشه عزیزم خدا هیشکی رو گیر مرد نااهل و نادان نندازه

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

سرزنشم نکنید دارم خفه میشم میخوام بنویسم سبک بشم کسی رو ندارم بهش بگم کینه هام سبک بشه تصمیم گرفتم بنویسم

میخوام فراموش کنم چیا به روزم آوردن

💔مادرشوهر همینه ولی مرد باید عاقل باشه عزیزم خدا هیشکی رو گیر مرد نااهل و نادان نندازه

الهی آمین

میدونی چیت کمه! زبون نداری .اگه روز اول خودش و پسرش و میشستی جرات نمیکردن اینجوری کنن باهات

شوهرم نمیزاشت میگفت جواب بدی میزنم واقعا هم میزد جوری زده چند ساله همش دکترم

عزیزم تاپیک اقتدار دادن به همسر من بخون مطالبش بهت آرامش میدههمش از بی عرضگی شوهرامون هست....

همه چی شرکت کردم دوره هم خریدم شوهر من هرچقدرم خوب بشه به چشمم دیگه نمیاد دارم زجر میکشم توان جدایی هم ندارم

آخی عزیزم خدا صبر بده بهت واقعا چه زجری کشیدی خیر نبینن همچین ظالم هایی

خودتو با نماز و دعا سرگرم کن مطمئن باش تقاص پس میدن

دیگه شوهرت چون یه عمر باید کنارش باشی و سعی کن ببخشی بخاطر آرامش خودت ولی قطع رابطه رو ادامه بده. که دوباره نیاد وسط زندگی اذیتت کنه

ترک هستید؟

آدم آشغال همه جا هست ربطی به قومیت نداره