2777
2789
عنوان

دوبرابر صلوات میفرستم براتون

177 بازدید | 37 پست

دوستای مهربونم خواهش میکنم دعاکنین جواب آزمایش مامانم خوب باشه من تک فرزندم و تو این دنیا فقط خانواده کوچیکمو دارم ازتون خواهش میکنم هر ذکری بلدین بخونین که مشکل نداشته باشه آزمایشش

منم دوبرابر براتون میخونم

شاید نفس کسی حق باشه و دعامون مستجاب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش سه حمد شفا میخونم براشون سوره واقعه بخون و ۷۰ تا حمد شفا فوت کن تو نمک بده بخوره اینجا میگن خوبه

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

چشم ممنون ازتون منم دوبرابر براتون خوندم

قربونت برم عزیزم انشالله خدا به دلت نگاه کنخ

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢