2777
2789
عنوان

نوبت دهی دکتر تیمورزاده . مشهد

6073 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی جدیدا رفته مطب دکتر تیمورزادع؟ چرا نوبت دهیش ایتقد بده؟ الان ک محدودیت کروناهم هست برا اسم نویسی کی باید بریم؟ اگه همون ۳صبح بریم کاغذش هست؟ میترسم اینهمه راه بکوبیم بریم بعد کاغذی درکار نباشه تا ساعت ۷ صبح! چجوریاس؟🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر زنان و نازایی

وااای حالم بد شد از روزایی که مریضش بودم و از ساعت ۴ صبح راه میفتادیم بریم برای نوبت آخرم هیچ کاری برام نکرد دکتر بهتر زیاده وقت تو تلف نکن

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

دکتر زنان زایمان تیمورزاده عزیزم من چند ماه پیش رفتم ببین من خودم ساعت 7 رفتم بعد اونجا اسم تو برگه معمولی می‌نويسن ساعت 9یه آقاهه کاغذ خود دکتر رو آورد باید اسامی تو اون می‌نوشتیم یعنی نشستیم تا برگه اصلی بیاد بعد باز مثلا میری بعد راس ساعت راس ساعت 2 تو مطب باش تا اسمتو منشی بخونه بری همون روز تو من چندماه پیش رفتم اینجوری بود 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
حالا نمیدونم تو اگه میخوای هر ساعت صبح بری فقط زود باید بری اونموقع 2شنبه و 5شنبه ها هم نبود الان حا ...

شما نتیجه ایم گرفتین ازش؟ من ۹ماه جای دیگه دکتر میرفتم برای ناباروریم ، ولی هیچ تغییری نکردم این دکترم تعریفشو خیلی شنیدم تازه میخام برم پیشش. و اینکه اره ۲شنبه و ۵شنبه هم نیس

شما نتیجه ایم گرفتین ازش؟ من ۹ماه جای دیگه دکتر میرفتم برای ناباروریم ، ولی هیچ تغییری نکردم این دکت ...

سلام شما از دکتر تیمور زاده وقت گرفتین؟؟ چطوری؟ دکترش خوبه؟

اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏