2777
2789
عنوان

ایا حسودم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری بگم اخه از کجا شروع کنم

من شمارو نمی‌دونم اما من شخصیت مقدمه چینی ندارم. به همسرت مستقیم بگو خوشم نمیاد با همچین آدمی بگردم.

بعیید بدونم اون خانم پوشش رو بخاطرت عوض کنه اما شما میتونید رابطتونو تموم کنید

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اره  😔 نمیدونم چجوری به خانمش بگم اخه یبارم بهم گفت شما بوی دهنتون سیر میاد یا بلند بلند حرف م ...

کسی ک ایراداتومیگ بنظرم ب خود زنه تو جمع بگو بگو فلان خانم شما میگی من بلند بلند حرف میزنم ولی عوضش چشمم پاکه بنظرم تو این زمونه کمتر کسی چشم پاک هس و وفادار البته الان مردم باید عاقل باشن اون زنی ک ب مرد خودش وفادار نیس ب اونیکی ببین چیه حرف اینجوری بنداز با تیکه و بخند

خاک تو سر بی غیرتش. منم از برادر شوهرم بیشتر از زنش که قر میریخت برای شوهرم نفرت دارم.

اره بخدا منم از شوهرش و شوهرم نفرت دارم ‌فقط شوهرمو نگاه میکنم ب اون زنه نگاه میکنه لباشو گاز میگیره