من دوس ندارم با دوست شوهرم ارتباط داشته باشیم بخاطر خانمش همش ب شوهرم نگاه میکنه و ب خودش میرسه واقعا خوشگله همش ب شوهرم میگم نریم نریم .تا حالا بارها دعوامون شده سراین قضیه ایا من حسودم یا اعتمادبنفس ندارم
کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احتراممیزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیممسخره نکنیم
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
اندام اینا خیلی قشنگه اخلاقشم خوبه خیلی همش میگه میخنده پیش شوهرم میرقصه شوهرمم همش نگاش میکنه در حی ...
یا بهش مستقیم بگو یا کاملا مستقیم ارتباطت رو قطع کن
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
به نظرم اگه کاراش اینقد واضح نبود یا همسرت توجهی بهش نداشت حساس نمیشدی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت