2777
2789
عنوان

ایا حسودم ؟؟

782 بازدید | 69 پست

من دوس ندارم با دوست شوهرم ارتباط داشته باشیم بخاطر خانمش همش ب شوهرم نگاه میکنه و ب خودش میرسه واقعا خوشگله همش ب شوهرم میگم نریم نریم .تا حالا بارها دعوامون شده سراین قضیه ایا من حسودم یا اعتمادبنفس ندارم 

چ ربطی به حسودی داشت؟

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

به نظر من اعتماد بنفس نداری 

ولی باز خودت بیشتر اونو میشناسی ما که ندیدیمش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اندام اینا خیلی قشنگه اخلاقشم خوبه خیلی همش میگه میخنده پیش شوهرم میرقصه شوهرمم همش نگاش میکنه در حی ...

یا بهش مستقیم بگو یا کاملا مستقیم ارتباطت رو قطع کن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

به نظرم اگه کاراش اینقد واضح نبود یا همسرت توجهی بهش نداشت حساس نمیشدی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اندام اینا خیلی قشنگه اخلاقشم خوبه خیلی همش میگه میخنده پیش شوهرم میرقصه شوهرمم همش نگاش میکنه در حی ...

قطع رابطه کن باهم جور نیستید تو این روابط شما بیشتر اذیت میشی

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم