من دوس ندارم با دوست شوهرم ارتباط داشته باشیم بخاطر خانمش همش ب شوهرم نگاه میکنه و ب خودش میرسه واقعا خوشگله همش ب شوهرم میگم نریم نریم .تا حالا بارها دعوامون شده سراین قضیه ایا من حسودم یا اعتمادبنفس ندارم
اندام اینا خیلی قشنگه اخلاقشم خوبه خیلی همش میگه میخنده پیش شوهرم میرقصه شوهرمم همش نگاش میکنه در حی ...
وا رقص چرا😯 حق داری منم باشم تحمل نمیکنم اصلا اینجور روابط درست هم نیست خیلی از خیانتا از همین روابط عادی بین دوست و رفیقا به وجود میاد وقتی که حد و حدود و محرم و نامحرمی رعایت نشه
میرقصه؟ شوهر بی غیرتش کجاست؟ حسودی نیست حق داری. جدی با شوهرت حرف بزن. من جاریم اینجور بود. الان سالها گذشته ولی هنوز ناراحتم که چرا تو جمع آبروشو نبردم
عزیزم برکت میکنم منم زن داداشم نمیشه گف خوشگله یا چی ولی خیلی ب شوهرم نگا میکنه خیلی جوری ک من اونقدر فکرشو میکنم همش خواب میبینم همسرم داره با اون بهم خیانت میکنه کلی من ب خودم خیلی میرسم ولی این حسادت نیس ی جورایی آدم دلش نمیخاد کسی بهش نگا کنه یا نمیدونم خلاصه از روی علاقه اس ولی مراقب باش ولی پیش شوهرت نگو چون نقطه ضعف میشه من اونقدر با زن داداشم دعوام شده با خانواده الان هربار میخام ببینمش استرس میگیرم همش انگار میخام بهش بگم خیلی دوس داری شوهرمنو نگا میکنی ولی اعتماد ب نفس داشته باش تو ام ب خودت برس و همیشه بدون کسی ک بخاد برا میره چ نگا کنن چ نکنن مهم دل شوهرته ک باید پیش تو باشه
اندام اینا خیلی قشنگه اخلاقشم خوبه خیلی همش میگه میخنده پیش شوهرم میرقصه شوهرمم همش نگاش میکنه در حی ...
همیشه گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز وقتی اینقدر اختلاف فرهنگی دارید به نظرم مشکل ساز میشه شما چادری ایشون بی حجاب خوب معلومه برا همسرتون تازگی داره و جذابیت داره
اعتماد به نفس نداری شاید بتونی رابطه تون با اونا رو کنار بذاری ولی بازم ممکنه تو موقعیت دیگه ای همس ...
این قضیه ربطی به اعتماد به نفس نداره زندگی حریم داره نباید هرکسی که واردش کرد اونم کسایی که از لحاظ اعتقادی یا جنبه های دیگه با سلیقه ت جور نیستن . بعدم وقتی میدونی یه چیزی به ضرر زندگیته باید از همون اول جلوشو بگیری.
نه وقتی قر بده هر کس باشه نگران میشه . یا مجردی یا تا بحال با چنین وضعیتی مواجه نشدی
نگرانه چی؟یا اعتماد به نفس نیس یا اعتماد به شوهر نیست.ادمی که به شوهرش اعتماد نداشته باشه همش نگرانه.وقتی هم خودش به زبون خودش میگه اون از من خوشگل تره دیگه معلومه دیگه.وگرنه اعتماد باشه شوهرتو بنداز وسط این همه دختر لخ دلت قرصه
نگرانه چی؟یا اعتماد به نفس نیس یا اعتماد به شوهر نیست.ادمی که به شوهرش اعتماد نداشته باشه همش نگرانه ...
هیچ اعتمادی منجر به این نمیشه که زن بدون نگرانی یه شخصی رو که برای شوهرش قر میده تو خونش راه بده. چون قضیه اعتماد با ذات مردا فرق میکنه بالاخره مرده دیگه یه جا دلش میلرزه و شیطان هم بیکار ننشسته. مگه وقتی شوهر من به من میگه حجابتو رعایت کن یا دوس نداره که رفیقاش زیاد پاشون به خونمون باز بشه معنیش اینه که به من بی اعتماده؟؟ نه چون هیچ شناختی نسبت به ذات طرف مقابلش نداره و میخواد احتیاط کنه. بماند که از همین ارتباطات و عادی شدن روابط چه خیانتا شکل گرفته.