2777
2789
عنوان

ایا حسودم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 69 پست
وای خیلی بده گلم بخدا منم بارها خوابشونو دیدم یبار شوهرم حین رابطه گفت فدای اون خنده هات بشم اسمشم ب ...

تو خوب می یا تو بیداری😐😐😐

من ب شوهرم میگم میگ توهم نزن زندگی تو بکن من با اون چیکار دارم ولی وقتی میره سرکار میگم ن کنه با اون حرف بزنه چون زنداداشم قبلا اینستا شوهرم و داشت شمارشو پیام میداد ب اون ک مثلا میایم خونتون حالا نامزده خدا رحم کنه بهم دیشب خوب میدیم زن داداشم میگ میخام با علی شوهرمم رابطه داشته باشم داشتم کتکش میزدم شوهرمم انگار تو خوب اونو دوس داش صب با گریه و داد همسرم بیدارم کرده با گریه تعریف کردم میگ دیونه خاب بوده نمیدونم فقط بنظرم باید اینجور آدم هارو چزوند پیشش بگو شوهرم دوس داره ما عاشق همیم هیچکس نمیتونه جدامون کنه منم چادری ام و زنداداشم ن خلاصه عزیزم منم خیلی خود خوری میکنم ولی دکتر گفته اصلا نباید استرس داشته باشم تو اقدامم برای بارداری تنبلی دارم امیدوارم باردار بشم ک فکرم آروم بشه برام دعا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قضیه ربطی به اعتماد به نفس نداره زندگی حریم داره نباید هرکسی که واردش کرد اونم کسایی که از لحاظ ...

ولی من نظرم با شما مخالفه

آدم که نمیتونه جلوی ورود هر کسیو بگیره

قطع رابطه با دوست کار سختی نیست

ولی اومدیمو یه خانومی با اقوام اینا وصلت کرد که بسیار زیباست و از قضا خیلیم به خودش میرسه

نمیتونن که با اونا هم قطع رابطه کنن

بعدم الان خیابون و اینستا پره از خانومای بسیار زیبا که خیلی چیزارو رعایت نمی‌کنن کاریشم نمیشه کرد .

هیچ اعتمادی منجر به این نمیشه که زن بدون نگرانی یه شخصی رو که برای شوهرش قر میده تو خونش راه بده. چو ...

اره منم از همین میترسم لباسهای کوتاه و تنگ عشوه میاد همش با ناز حرف میزنه شوهرمم نگاش میکنه اب دهنشو قورت میده تا کی باید تحمل کنم و دم نزنم نگاشون کنم

وای خیلی بده گلم بخدا منم بارها خوابشونو دیدم یبار شوهرم حین رابطه گفت فدای اون خنده هات بشم اسمشم ب ...

اسم همین زنه رو گرفت؟؟؟ خیلی سخته بهت حق میدم ولی به نظرم هرجور شده ارتباطتونو قطع کنید مرگ یه بار شیون یه بار.اول با شوهرت حرف بزن بگو دیگه نمیخوام ارتباط باشه اگه گوش نکرد قهر کن سرسنگین شو و در نهایت خودت مستقیم به دوست شوهرت و زنش بگو که من دیگه صلاح نمیبینم باهم رفت و امد کنیم و خونشون نرو اگر هم اومدن درشو برو بیرون و محلشون نزار از هیچیم نترس.

وای بخدا منم  تو اقدادمم استرس دارم نمیشه ن بابا بیداری گفت من ب روش نیاوردم

وای تو بیداری گف اسم اونم گف 😑😑😑😑بنظرم باهاش حرف بزن من تو اینجور مواقع اونقدر زل میزنم ب چشمای شوهرم تا بگ غلط کردم یا ببخشید ینی چی اسم زن دیه بیاری پیش من کسی ک میدونی من روش حساسم بنظرم ب شوهرت بگو بگو اونو دوس داری ازش بپرس..شوهرتم بچه میخاد.چند وقته اقدامی

خودم احساس میکنم و شوهرمم گفته بهم

ن نیستی حق داری

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
ولی من نظرم با شما مخالفه آدم که نمیتونه جلوی ورود هر کسیو بگیره قطع رابطه با دوست کار سختی نیست ...

تو فامیل هم اگر کسی باشه که از نظر فرهنگی و اعتقادی خیلی با ما فرق کنه ترجیح میدم کمتر رفت و امد کنیم یا به حداقل برسونیم اونم چون فامیله و نمیشه کامل ارتباطو قطع کرد ولی دوست و رفیق به نظرم لزومی نداره ادم پایبند باشه اونم به هر قیمتی. بعدم یکی هست اعتقادش باتو فرق داره ولی وقتی میاد خونت یا میری خونش رعایت اعتقاد تورو میکنه یکم احترام برات قائله وقتی میدونه تو حجاب برات مهمه حداقل یه شال جلوی شوهرت سرش میکنه یا حداقل برای شوهرت لوندی نمیکنه . ولی اینکه یه نفر هی پاشه بیاد خونت و برای شوهرت قر بده چه لزومی داره پایبندش بمونی همچین ادمی غیر از ضرر هیچی نداره. منم قبول دارم مرد باید خودش درست باشه چون به قول شما تو اینستا و فضای مجازی این چیزا پره ولی اینکه یه زن جلو روی شوهرت هرروز لوندی کنه قضیه ش با مجازی و زنای تو خیابون فرق داره کلا این ارتباط اشتباهه.

هیچ اعتمادی منجر به این نمیشه که زن بدون نگرانی یه شخصی رو که برای شوهرش قر میده تو خونش راه بده. چو ...

همین حرفا باعث شده مردا انقدر راحت خیانت کنن.چون مردارو با حییون اشتباه گرفتید و فاقد هر گونه عقل و اراده میدونید در حالی که هیچ کس نمیگه بلخره زنه دیگه ذات خودشو داره.مردا هم به اندازه زنا میتونن خود دار باشن و کنترل کنن خودشون رو ولی همین حرفایی باعث میشه حتی خودشونم باور کنن که ذاتشون مثل یک حیوانه و نمیتونن خود دار باشن

تو فامیل هم اگر کسی باشه که از نظر فرهنگی و اعتقادی خیلی با ما فرق کنه ترجیح میدم کمتر رفت و امد کنی ...

فرق نداره

چون اون زنای مجازی هم میتونن وارد واقعیت شن متاسفانه😂💔

شما الان از کجا فهمیدی اون زن برای شوهر ایشون قر داده ؟ شاید شما از زندگیشون بیشتر از من خبر داری نمیدونم 🙂

ولی این خانوم تو تاپیک فقط دو چیز گفتن . اینکه زیباست و اینکه به خودش میرسه . خیلیا ممکنه زیبا باشن و به خودشونم برسن این یه مساله رایجه در حال حاضر ... بعدشم اون زن شوهر داره . ایشون نگرانن که همسرش با یه زن متاهل بریزه رو هم ؟ این چیزیه که باید قبل ازدواج دقت میکردن ک با چطور آدمی ازدواج میکنن . البته من نمیگم یه زن بیاد اداهای نامتعارف در بیاره بعد بگیم نه به شوهرت اعتماد کن . این حجم از اعتماد غیر منطقیه . ولی صرف اینکه یه زن زیبا تره یا به خودش میرسه چیزی نیست که آدمی که به همسرش اعتماد نسبی داره شک کنه

اسم همین زنه رو گرفت؟؟؟ خیلی سخته بهت حق میدم ولی به نظرم هرجور شده ارتباطتونو قطع کنید مرگ یه بار ش ...

اره  😔 نمیدونم چجوری به خانمش بگم اخه یبارم بهم گفت شما بوی دهنتون سیر میاد یا بلند بلند حرف میزنید نمیدونم اینو بهونه کنم یا چی چی بگم بنظرت؟؟