2777
2789
عنوان

ایا حسودم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 69 پست
اره بخدا منم از شوهرش و شوهرم نفرت دارم ‌فقط شوهرمو نگاه میکنم ب اون زنه نگاه میکنه لباشو گاز میگیره

با شوهرت جدی صحبت کن. نذار عقده بشه تو دلت. بهش بگو من دوست ندارم بریم اونجا شما اگه خانم رقاص میخواستی چرا منو گرفتی؟ 

وای استارتر من اولش فکر کردم الکی حساسی ولی وقتی شوهرت اسمشو اورده اونم تو رابطه 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱یعنی بهش فکر میکنه😨😨😨😨😨😨😨😨😨 

میزنی شوهرتو له میکردی 😡😡😡😡چجوری اینقدر ریلکس برخورد کردی 😠😠😠😠اصلا باورم نمیشه 

الان هم خیلی خیلی جدی به شوهرت بگو من از اونا خوشم نمیاد و نمیخوام رفت و امد کنم تمام 

یکم جدی باش این چه وضعشه 

اگه تو اسم یکیو جلوش بیاری که زندت نمیزاره حالا چه معنی داره شوهرت اسم یکی دیگرو بیاره اونم تو رابطه 😖😖😖😖

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  😔 نمیدونم چجوری به خانمش بگم اخه یبارم بهم گفت شما بوی دهنتون سیر میاد یا بلند بلند حرف م ...

چه پرروام هست شما هم مث خودش رک باش و راحت حرفتو بزن بگو من برام حجب و حیا مهمه نمیتونم با کسایی که بی حیان ارتباط داشته باشم لطفا دیگه خونمون نیایین. 

فرق نداره چون اون زنای مجازی هم میتونن وارد واقعیت شن متاسفانه😂💔 شما الان از کجا فهمیدی اون زن ب ...

داره میگه جلوی همسرم میرقصه این قر دادن نیست پس چیه از قرم بدتره بعدم میگه شوهرش همش به خانومه نگاه میکنه و از اون بدتر تو رابطه اسم اون خانمو گرفته دیگه چی باید بشه که نگران بشه😐 باید حتما خیلی ببخشیدا شوهرشو درحال خیانت ببینه که نگران بشه🙄🙄

فرق نداره چون اون زنای مجازی هم میتونن وارد واقعیت شن متاسفانه😂💔 شما الان از کجا فهمیدی اون زن ب ...

بعدم این همه زنی که میان اینجا از خیانت شوهراشون حرف میزنن یعنی هیچ کدوم قبل ازدواج تحقیق نکردن چرا کردن ولی حالا یا طرفو خوب نشناختن یا اینکه طرف اول ادم درستی بوده بعدا به دلایل مختلف به سمت خیانت رفته که یکیش همین ساده لوحی ما زناست که اجازه میدیم هرکسی حتی دوستای خودمون وارد حریم زندگیمون بشن و میگیم نه مرد اگه خودش ادم باشه اتفاقی نمیفته . 

همین حرفا باعث شده مردا انقدر راحت خیانت کنن.چون مردارو با حییون اشتباه گرفتید و فاقد هر گونه عقل و ...

جالب بود یعنی شما میگی حرف زدن از ذات مردا باعث شده خیانت زیاد بشه. اتفاقا شما خودت با همین حرفت داری میگی که مردا انقدر بی عقلن که تا ببینن زنا ذاتشونو زیر سوال بردن همینو بهانه کنن برن دنبال خیانت🙄😯 یا انقدر ساده لوحن که با این حرفا فک کنن از حیوانم پست ترن اخه اینا چه دلایلیه میارین والا شما بیشتر به مردا توهین کردین.

داره میگه جلوی همسرم میرقصه این قر دادن نیست پس چیه از قرم بدتره بعدم میگه شوهرش همش به خانومه نگاه ...

من نمیدونم شما این حرفارو از کجا اوردی!

بهتره اول بری تاپیک رو از اول بخونی

ایشون فقط گفتن ک فلانی خوشگله و به خودش میرسه همین

این رقصیدن و اسمشو وسط رابطه گفتن رو از کجای تاپیک اوردین ؟ شاید تو تاپیکای قبلی همچین چیزی دیدین یا تمام پستای این تاپیک رو زیرو رو کردی تا این اطلاعاتو جم کردین . ولی من انقد بیکار نیستم فقط بر اساس دو سه خط تاپیک نظرمو میگم!

اخه اون خانم همش عشوه میاد

من نمیدونم والا

شما یبار میگی خوشگله 

بعد میگی عشوه هم میاد

از اونور یکی دیگه هم میگه برای شوهرت قر میده😐

خیلی قطره چکانی صحبت میکنید ... بهتره قشنگ فکر کنی ببینی واقعیت چیه؟ رفتارای عجیبی داره یا فقط بخاطر خوشگل بودنش حساس شدی . اگه رفتارای نامعقول داره یکم بی محلی کنی دیگ خودش روش کم میشه کمتر میاد خونتون . ولی اگه فقط خوشگل بودن یا ارایش کردنشه این اعتماد بنفس پایین شماست . اومدیمو یه زن زشت بود .پس اون موقع باید با همه قطع رابطه کنه چون تقریبا همه خانوما ازشون زیباترن

بعدم این همه زنی که میان اینجا از خیانت شوهراشون حرف میزنن یعنی هیچ کدوم قبل ازدواج تحقیق نکردن چرا ...

درست تحقیق نکردن

زمان کافی نذاشتن

یا انقدر علاقه مند شدن به طرف که عقلشونو از دست دادن

وگرنه من تا بحال ندیدم یه مرد متدین از یه خانواده خوب و با فرهنگ با زن متاهل وارد رابطه شه  ..‌. حالا تحت هرشرایطی ک باشه

من نمیدونم شما این حرفارو از کجا اوردی! بهتره اول بری تاپیک رو از اول بخونی ایشون فقط گفتن ک فلانی ...

چرا خود استارتر گفت تو پست اولش نگفت ولی تو پستای بعدی گفت که هم میرقصه و عشوه میاد هم شوهرش اسم خانومه گرفته.