2777
2789
عنوان

زیارت امام زمان در روز جمعه

230 بازدید | 29 پست

🌹🌹🌹 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه🌹🌹🌹

🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.

#امام_زمان

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

من جز خدا نمیتونم کسی رو عبادت کنم چون اون سر چشمه است

مگه کسی امام رو عبادت میکنه؟ امام زمان واسطه فیض و خیر الهی به ما هستند

پيامبر دو چیز گرانبها برامون به ارث گذاشتند: کتاب الله و عترتی یعنی قرآن و ائمه، به این ریسمان الهی چنگ بزنی دیگه رستگار شدی ، امیدوارم مهر اهل بیت به دلت بیوفته و بدونی هر خیر و نیکی بهت میرسه به واسطه امام زمانته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه کسی امام رو عبادت میکنه؟ امام زمان واسطه فیض و خیر الهی به ما هستند پيامبر دو چیز گرانبها برامون ...

من هرچیز خیری بهم میرسه خدا بهم میده من لازم به توسل ندارم صاف از خودش میخوام پیامبر ها که خودشون هم آفریننده خدا هستن و از خدا دستور میگیرن عاقبت و سرانجامشون دست خداست

چرا برم از اونا بخوام به خدا بگن مثلا حاجت منو روا کنه

هرکسی عبادتش یه طوره و من جز خدا هیچ کسی رو عبادت نمیکنم و هرکسی هم بهم ظلم کنه میسپارمش به خدا که دودمانش رو به باد بده

به نام خدایی که هر غیر ممکن را ممکن میکند❤️

من هرچیز خیری بهم میرسه خدا بهم میده من لازم به توسل ندارم صاف از خودش میخوام پیامبر ها که خودشون هم ...

انشاءالله عشق فاطمه زهرا و مولا امام زمان بدجوری توی دلت بشینه با این عشق خدا رو بهتر خواهی شناخت منم سه ساله باهاشون دوست شدم چنان زندگیم زیر رو شده که خودم بهت زده هستم

انشاءالله عشق فاطمه زهرا و مولا امام زمان بدجوری توی دلت بشینه با این عشق خدا رو بهتر خواهی شناخت من ...

در یک دل دو دوست نمیگنجد در دل من معبودم هست برای یک عمر همونی که ضربان قلبم به اجازه اونه همونی که یادم داده جواب شمارو چی بدم همه چی به اراده اون هست اون هارو هم میتونم به صورت دوست و افراد با ایمان قوی نگاه کنم که همه ما زیر دست خدا هستیم انشالله عشق خدا آنقدر تو قلبتون ب درخشه که جز اون کسی رو نبینید

در یک دل دو دوست نمیگنجد در دل من معبودم هست برای یک عمر همونی که ضربان قلبم به اجازه اونه همونی که ...

روزی که در خاک گور بذارن مون میفهمی چقدر نداشتن حب علی باعث پشیمونیته ای کاش قبل از اینکه بخوای بری سفر آخرت اینارو با تمام وجود احساس کتی، شما جواب منو بازم بده تا احساس برنده بودن کنی اما من جوابتو نمیدم و از ته دلم برات صلوات میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

روزی که در خاک گور بذارن مون میفهمی چقدر نداشتن حب علی باعث پشیمونیته ای کاش قبل از اینکه بخوای بری ...

منم از خدا میخوام شفاتون بده

چقدر خواهان بحث و بگو مگوی خب اعتقاد نداری وارد تاپیک نشو همه مثل شما فکر نمیکنن خب 😐هم خودت ارامش ...

تو گوه اضافی نخوری بهتره 😊 نخود کدوم آشی بنده ذلیل عقب مانده ذهنی

در یک دل دو دوست نمیگنجد در دل من معبودم هست برای یک عمر همونی که ضربان قلبم به اجازه اونه همونی که ...

توسل کردن یک چیز من در آوردی نیست. چیزی هست که در قرآن ثابت شده و آیاتش هست. یعنی توسل کردن از جانب خود خدا دستورش داده شده. ما که به بزرگان دینی یعنی پیامبر و ائمه (ع) توسل میکنیم به معنای عبادت این بزرگان نیستش بلکه واسطه قرارشون میدیم که چون جایگاه بالایی پیش خدا دارن، اونها شفیع ما پیش خدا بشن و حاجتهامون رو از خدا بخوان. اینکه گفتین در یک دل دو عشق نمی گنجد باید بدونین که محبت و عشق به اهل بیت در جهت محبت خداست. یعنی شما حدیث شریف کساء رو که مطالعه کنید میبینید خود خدا خواستار محبت به این بزرگواران هستن. دلیلش هم واضحه چون این بزرگواران هدایت گر بسمت خدا هستن و دین خدا رو گسترش میدن. اگه خدا رو دوست دارین، پس کسی که به سمت خدا هدایت میکنه رو دوست خواهید داشت