سلام دوستان دیشب برای شوهرم بلند شدم غذای مورد علاقهاش و درست کردم به عنوان دسر ژله هم درست کردم و کلی با سلیقه ژله ها و غذاها رو درست کردم و گذاشتم شوهرم وقتی اومد دید چقدر خوشش اومد و خوشحال شد همین که اومدیم غذابخوریم دوستش زنگ زد بهش گفت اول شهر تایرهای ماشینش پنچر شده و اگه تایر زاپاس داره ببره وکمکش کنه سه هفته اس ازدواج کردم خداییش توی این سه هفته اصلاتنهام نزاشته دیشبم هرچی گفت تنهانمیخام بمونی بزارببرمت خونه مامانت یامامانم لج کردم گفتم ن توذوقم خورده بود کلی گشنم بود حتی لب به چیزی نزدم غذاهاوگذاشتم تویخچال فقط براخودش یکم گذاشتم روی گاز تااگ اومد خواست توی ماکرو ویو گرم کنه بخوره کلی توذوقم خورده بود که گرفتم خوابیدم حتی امروز که فهمیده بود ناراحت شدم کلی سعی کرد ازتو دلم دربیاره ولی خب بازم من چه ذوق وشوقی داشتم ک خراب شد🙁🙁🙁🙁🙁
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
برو خدا رو شکر کن با لحظات دو نفره داری ک با شوهرت تنها سر سفره باشید
من چی بگم از اول زندگیمون با پدرشوهرم غذامون مشترکه😐😐😐
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
ازدیشب ناراحتم ظهرم قبل اومدنش خودم غذا خوردم تنهایی🙁
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
عزیزم اول اینکه انشالله خوشبخت بشین دوم خب ازت دل جویی کرده و مجبور بوده بره امشب دوباره آماده کن چه ...
مرسی عزیزدلم ❤اخه تمام چیزای مورد علاقشو همون دیشب درست کردم🙁
برو خدا رو شکر کن با لحظات دو نفره داری ک با شوهرت تنها سر سفره باشید من چی بگم از اول زندگیمون با ...
عزیزم دلم ناراحت نباش ان شاءالله شماهم یه خونه ی جدابگیرید وباشوهرت تنهاباشید❤