2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 74 پست
عزیزم دلم ناراحت نباش ان شاءالله شماهم یه خونه ی جدابگیرید وباشوهرت تنهاباشید❤

دلت خوشه شوهرم وابسته باباشه شدید بدون باباش غذا نمیخوره ...

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کشش نده گلم کمک کرده نزار از الان شوهرت عادت کنه ب قهر هات

چشم عزیزدلم اخه این دوستش هرمشکلی براش پیش میاد حتی ۲یا۳شبم باز شوهر من ومیکشونه میبرد قبل ازازدواجم که بیام توی خونه ی خودم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
سخت نگیر عروس خانم پیش اومده دیگه.یک کم خودتو لوس کن و بعد زود آشتی کن که قهر و نازت مهم بشه براش ن ...

اره میدونم گلم مرسی ازنظرت اخه چندباری هم قبل ازاین که بیایم توی خونه ی خودمون یادمه ۲یا۳شبم بود هرکاری یاهرچی بود به همسرم خبرمیداد میرفت

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
برو خدا رو شکر کن با لحظات دو نفره داری ک با شوهرت تنها سر سفره باشید من چی بگم از اول زندگیمون با ...

الهی عزیزم.

چقدر سخت.

خدا اجرت بده عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

انقدرم بچه بودن خوب نیست

عزیزدلم من بچه نیستم میتونیم مهربون باشیم واز کلمات قشنگ تری هم استفاده کنیم من تازه عروسم وسنی ندارم هنوز عادت نکردم به این که شب تادیر موقعه تنهاتوی یه خونه باشم

مرسی عزیزدلم ❤اخه تمام چیزای مورد علاقشو همون دیشب درست کردم🙁

خب بعضی وقتا پیش میاد اشکال نداره 

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
الهی عزیزم. چقدر سخت. خدا اجرت بده عزیزم.

بخدا نمیگم اصلا نباشه 

ولی خب منم دلم میخواد گاهی وقتا با دلیل یا بی دلیل با شوهرم و دخترم تنها باشیم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چقد لوسی تو  چقد بچگانه از عمد تو رو تنها نذاشته که زندگی متاهلی یعنی درک متقابل شاید تو ال ...

عزیزم میتونیم از لحفظ های باادبانه ومهربونم استفاده کنیم من لوس نیستم بعدشم میدونم زندگی متاهلی یعنی درک ولی منی که تازه عروسم وسنی ندارم هنوز عادت ندارم توی یه خونه به تنهایی شب وایسم وضمنن قبلا هم قبل ازاین که بخواستیم بیومدیم توی خونه ی خودمون بوده ۲یا۳شبم هرکاری برارفیقش پیش بیومد شوهر من ومیکشیده میبرده بعدشم گلم کسی که عاشق باشه همیشگی عاشقه

چشم عزیزدلم اخه این دوستش هرمشکلی براش پیش میاد حتی ۲یا۳شبم باز شوهر من ومیکشونه میبرد قبل ازازدواجم ...

ب شوهرت بگو ک نمیخای شب یا دیر موقع تنهات بذاره و بره تا خودش طوری ب دوستش حالی کنه که دیگه متاهله 

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یکم نازنازی هستی مثل خودمی .ولی اینطوری خودتو عشقتو دلگیر میکنی 

اخی عزیزم🙁❤😂

ن اخه میدونم چی میگی ولی من سه هفته اس ازدواج کردم وسنی ندارم هنوزم عادت نکردم که توی یه خونه شب چندساعت تنهابمونم کسی ام نباشه مخصوصا که الان اومدم توی این خونه وجز شوهرم الان کسی بامن نیست زندگی کنه ویجورایی دلگرم شوهرمم که هست توخونه وتنهانیستم اخه قبلا هم چندین باری پیش اومده قبل ازاین ک بخوایم بیایم توی خونه ی خودمون ۲یا۳شبم بوده به شوهرم زنگ زده براهرکاری یاچیزی گفته بیا

این ک چیزی نیست. 

همراش میرفتی. غذاتم میبردی میخوردین 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ول کن دیگه زندگی ارزش ناراحت شدن نداره تا سلامتی قدر زندگی رو بدون خودتو شاد نگه دار.

مرسی عزیزدلم چشم حتما❤😍💋

بخدا نمیگم اصلا نباشه  ولی خب منم دلم میخواد گاهی وقتا با دلیل یا بی دلیل با شوهرم و دخترم تنه ...

عزیزم دختر منم دقیقا با دختر شما توی یک روز بدنیا اومده.

خیلی واسم جالبه.

درکتون میکنم گلم واقعا سخته.بعضی وقتها به همسرتون بگین تنها باشیم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.