سلام دوستان دیشب برای شوهرم بلند شدم غذای مورد علاقهاش و درست کردم به عنوان دسر ژله هم درست کردم و کلی با سلیقه ژله ها و غذاها رو درست کردم و گذاشتم شوهرم وقتی اومد دید چقدر خوشش اومد و خوشحال شد همین که اومدیم غذابخوریم دوستش زنگ زد بهش گفت اول شهر تایرهای ماشینش پنچر شده و اگه تایر زاپاس داره ببره وکمکش کنه سه هفته اس ازدواج کردم خداییش توی این سه هفته اصلاتنهام نزاشته دیشبم هرچی گفت تنهانمیخام بمونی بزارببرمت خونه مامانت یامامانم لج کردم گفتم ن توذوقم خورده بود کلی گشنم بود حتی لب به چیزی نزدم غذاهاوگذاشتم تویخچال فقط براخودش یکم گذاشتم روی گاز تااگ اومد خواست توی ماکرو ویو گرم کنه بخوره کلی توذوقم خورده بود که گرفتم خوابیدم حتی امروز که فهمیده بود ناراحت شدم کلی سعی کرد ازتو دلم دربیاره ولی خب بازم من چه ذوق وشوقی داشتم ک خراب شد🙁🙁🙁🙁🙁
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین
سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
وای چه بد چراکاری نمیکنی مگه ازاول ازدواج نگفت که میخواد توی خونه ی پدرشوهر زندگی کنید؟
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
عزیزم همسرت به دوستش کمک کرده شما باید خوشحال باشی که شوهرت انقد مرده که اون وقت شب به یه هم نوع کمک کرده
خوشبخت بشی الهی🌹🌹
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
انشاءالله که خوشبخت بشی،، عمدی نبوده عزیزم کشش نده
مرسی مهربون من چشم حتما
عزیزم دختر منم دقیقا با دختر شما توی یک روز بدنیا اومده. خیلی واسم جالبه. درکتون میکنم گلم واقعا س ...
عه چه جالب😍😍😍😍😍😍
خدا حفظش کنه😍😍😍😍
گفتم هزار بار با گریه خواهش دعوا قهر وقتی میگه نه چیکار کنم
حتی یه مدتم خودم و دخترم زودتر غذا میخوردیم ک بفهمه ناراحتم ولی اثر نکرد
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
وای چه بد چراکاری نمیکنی مگه ازاول ازدواج نگفت که میخواد توی خونه ی پدرشوهر زندگی کنید؟
نه
اگ میگفت ک زودتر یه فکری میکردم
الان ۵ ساله ماه دیگ میشه ۶ سال اوضاع همینه
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
ب شوهرت بگو ک نمیخای شب یا دیر موقع تنهات بذاره و بره تا خودش طوری ب دوستش حالی کنه که دیگه متاهله&n ...
شوهرم پسرعمومه بنده خدا توی این سه هفته اصلا تنهام نزاشته حتی وقتی عقد یانامزد بودیم یاقبل ازخواستگاری حتی بدونست مامانم ایناقراره برن جایی ومن تنهاباشم بهم میگفت حق نداری تنهابمونی بلندکن اماده شومیام دنبالت یاببرمت خونه خودمون یامن میام اونجاپیشت
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
عشق وجود نداره. خودتو گول نزن. تو اگه عاشق بودی ناراحتش نمیکردی و باهاش نهار میخوردیو از اشتباهاتش ...
ازنظر شما عشق شایدوجود نداره ولی ازنظرمنی که ازبچگی همسرم من وکلی میخواست ومنم خیلی دوسش دارم عشق وجود داره واین که زندگی خودمه ومنم خودمو گول نمیزنم شوهرم بایدبدونه نباید یه تازه عروس و ول کنه چون این دوستش هرسریع بیشترعادت میکنه هرموقعه که باشه مثل زمان قبل ازازدواجم شوهرم و ۲یا۳شبم باشه میکشونه میبره
عزیزم تقصیر شوهرت که نبوده مهم اینه شادش کردی تو الان درکش کنی و بهش بگی که بابت انسانیتت تحسینت م ...
بله عزیزدلم مرسی از نظرت اره میدونم چی میگی ولی این دوست شوهرم اصلا درک نداره شوهر من یه زن داره ونبایدتنهاش بزاره حتی قبلا هم قبل ازاین که بیایم توی خونه ی خودمون شده ۲یا۳شب شوهرمو براهرمشکلی گفته بیادش