2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 74 پست
اخی عزیزم.من مجردم ولی هفت ساله با عشقمم برا ازوواج بابام مخالفه🙃

اخ سنی ام نداشتی ۱۴سالت بوده که عاشق شدی💋😍😍😍😍😍

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا پی وی گلم

درخواستت وقبول کردم گلم پی بده

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

به نظرم اول باید بزرگ میشدی بعد ازدواج میکردی 

فکر نکن با این کار ها نازت بیشتر میشه نه 

با این کارا از چشم شوهرت میافتی و اون احساس میکنه که درکش نمیکنی 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم   
اره گلم همین که خواستیم بخوریم دوستش زنگ زد

منم جات بودم ناراحت میشدم شاید .. میتونست بهش بگه الان دسم بنده یجا گیرم یرب نیم ساعت دیگه میتونم بیام

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
منم جات بودم ناراحت میشدم شاید .. میتونست بهش بگه الان دسم بنده یجا گیرم یرب نیم ساعت دیگه میتونم بی ...

اخه فکرنمیکرد کاری چیزی پیش اومده باشه واقعا دوستش بی ملاحظه اس حتی قبل ازاین که بیایم توی خونه ی خودمون شده بوده ۲یا۳شبم بوده به شوهرم میگفته بیا

عه چه جالب😍😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنه😍😍😍😍 گفتم هزار بار با گریه خواهش دعوا قهر وقتی میگه نه چ ...

فدات عزیزم.

به همچنین.

دختر من نه و پونزده دقیقه صبح بدنیا اومد.زایمانمم طبیعی بود.

شما چی؟؟

خدا بهت کمک کنه عزیزم.چند سالشه پدرشوهرت؟؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ای کاش به خانواده ای کسی میگفتی بهش بگن که توخونه ی خودت میخوای باشی اخه ۶سال خیلی واقعازیاده شایدتو ...

خانواده ندارم بخاطر اینکه پیش شوهرم باشم دور همشون رو خط زدم 

کاش کاش فقط شوهرم یکم میتونست منو درک کنه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
فدات عزیزم. به همچنین. دختر من نه و پونزده دقیقه صبح بدنیا اومد.زایمانمم طبیعی بود. شما چی؟؟ خدا ...

دخترم ۱۰ و نیم شب به دنیا اومد منم طبیعی 

من مشهدیم تو بیمارستان سینا زایمان کردم...

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
فدات عزیزم. به همچنین. دختر من نه و پونزده دقیقه صبح بدنیا اومد.زایمانمم طبیعی بود. شما چی؟؟ خدا ...

سه ماه دیگ میشه ۵۳ سالش

سه ماه دیگ میشه ۵۳ سالش

من اصفهان هستم عزیزم.

انشاءالله همیشه سالم باشید عزیزم.

ماشاءالله جوونه پدرشوهرت.مادر شوهرتون فوت شدن؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من اصفهان هستم عزیزم. انشاءالله همیشه سالم باشید عزیزم. ماشاءالله جوونه پدرشوهرت.مادر شوهرتون فوت ...

نه جدا شدن قبل عقدمون 

چشم عزیزدلم اخه این دوستش هرمشکلی براش پیش میاد حتی ۲یا۳شبم باز شوهر من ومیکشونه میبرد قبل ازازدواجم ...

با شوهرت بشین منطقی صحبت کن دوبار ک نرفت دیگ اونم زنگ نمیزنه بهش