2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پای بچمو ببینید

752 بازدید | 16 پست

خودم فکر مبکنم یکم کجه ولی به هرکس میگم مبگن نه بچه پاش اینجوری میشه الان عکس میزارم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

امان از دست ما مادرای حساس..... 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش دکتر پسر منم همه میگفتن کجه دوبار بردم دکتر یکی متخصص کودکان یکی ارتوپد گفتن صافه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

کج نیست قوس داره یه کم توعکس

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

یک جاخونده بودم پای بچه اول حالت پرانتزیه بعد شبیه ضربدر میشه میشه بعد اوکی میشه 

منم فکر میکردم پای دخترم کجه بعد دکتر اطفال معاینه کرد گفت نیست 

اگر ببینه مشکله میفرسته ارتوپد

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
سلام دوست عزیز تو تاپیکای دوسال پیش دیدم دنبال زدن امپول زولادکس و مشکلاتش بودی الان دیرم مادر شدی ب ...

مممون عزیزم فقط یه معجزه بود انقد خدارو التماس کردم  تا جواب داد

ببخشید تو یکی تاپیکاتون گفته بودید ترشح سینه دارید و بو میده میخواستم ببینم رفع شد؟

از وقتی شیرمیدم دیگه ندیدم ،شماهم اینطورین؟ من هنوز فکرم درگیره فکرمیکنم اگه شیردهی روقطع کنم برگرده ،شما علاعم دیگه ای ندارید مثلا سوزش سینه؟

از وقتی شیرمیدم دیگه ندیدم ،شماهم اینطورین؟ من هنوز فکرم درگیره فکرمیکنم اگه شیردهی روقطع کنم برگرده ...

من بعد از شیردهی اینطور شدم

نه علائم دیگه ای ندارم

سونو هم رفتم چیزی نبود

الهی و ربی من لی غیرک