2777
2789
عنوان

⬛️ مهریه ⬛️ مهریه ⬛️

202 بازدید | 11 پست

بچه ها خواهرم ۵۰۰ سکه مهرشه اونم عندالمطالبه

حالا اگه شوهرش بگه طلاق بگیریم چجوری میشه مهریش؟

شوهرش به ماشین معمولی داره وهیچیم به نامش نیست وضعیت مالیشم خوب نیست اصلا. شغلش ازاده و تازه شروع کرده و فعلا به درامد نزسیده

اینا سال ۹۶ عقد کردن بچه ندارن

ممنون میشم کسی که اطلاعات حقوقی داره جواب بده چون برامون مهمه که تکلیفش چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه عندالمطالبه هست چه تفاوتی داره با عندالاستطایه؟اینکه مثل اون میشه

قانون قبلا اینجوری بود ک چنتا پیش پرداخت میزدن بقیش سالی ی سکه

الانک سقف ۱۴تا کردن تا ۱۴تارو میده بقیش نمیده مگ مالی ازش معرفی کنین تا توقیف بشه

خودت میگی هیچی نداره. جواب خودتو دادی. هیچی نمیده. شاید سالی دو سالی یه سکه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

هیچی

فعلا زندگی کنه اگه راه داره

زنداداش من رفته بود برای طلاق یه ماشین که داداشم براش خریده بود مدل بالا از این چینی ها میخواست دو دانگ خونه هم ببره (تو سند ازدواجش بود و داداشم خونه داره)که خداروشکر ناامیدش کرده بودن و گفته بودن نمیشه برای سکه هاشم ماهی یه مبلغی براش بریدن اونم چون داداشم تقریبا صد تومن درآمد ماهانه شه و ماشین مدل بالا هم داره یه دو سه هفته پیش دست از پا درازتر برگشت سر خونه زندگیش چون فهمید جایی خبری نیست.البته اینم بگم داداشم هیچ مشکلی نداشت که بخواد ثابت کنه تو دادگاه