2821
2789
عنوان

مادرشوهر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 56 پست
اینکه مدام تصمیم میگیره واسه همه چی دخالت نیست؟ علنی زنگ میزنه میگه فلان کار نکنید فلان جا نرید خب ب ...

از کارهایی که دوست ندارید توش دخالت کنند، حرف نزنید...

بد خانواده شوهرت رو هم نگو، چون اون روابطش رو با خانوادش به هم نمیزنه، فقط با شما سرد میشه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
ببین حتی الامکان پیشاپیش بش هیچ حرفی نزنید و در جریان کاری قرارش ندید مثلا نگید میخواهیم فلان چیز را ...

وای فک میکنی ما چیزی میگیم؟؟؟؟ ساده ای ما هیچی نمیگیم توهمی حدس میزنه که مثلا روز تعطیل میخواییم بریم طبیعت یا فرض کن ناهار بیرون زنگ میزنه به شوهرم علنی میگه ناهار نرید بیرون یا ... شوهرم میگه باشه اما کار خودمون میکنیم ولی واقعا مت بدم میاد من اصلا باهاشون قاطی نشدم رو ندادم اما اینکه من چی میپوشم هم نظر میده با اینکه هیچ وقت گوش نمیدم اما عین آدم نفهم تکرار میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کارهایی که دوست ندارید توش دخالت کنند، حرف نزنید... بد خانواده شوهرت رو هم نگو، چون اون روابطش ر ...

خانواده من کلا هیچ کاری ندارند هیچ حرفی اما مادر اون مدام در حال برنامه ریزیه یه هفته بعد از اینکه اومدیم سر خونه زندگیمون میگفت الان دیگه بچه بیارید به نظرت ما راجع به چیزی باهاش حرف می‌زنیم کلا سرش به زندگی این و اونه خصوصا ما چون شوهرم تک پسره

عزیزم ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم ،اصلا حساسیت نشون نده من این راه تا آخرش رفتم مریضی اعصاب گرفتم بچه م عصبی شده رابطه تم با همسرم سرد شد اون مادر خدانشناسش همین میخواست یکم طبیعی رفتار کن اومدن اخم نکن عادی باش اگه حساسیت نشون بدی اینا بدتر میکنن،بزار دستاش تو سینک بشوره اصلا فقط بهش لبخند بزن بعد میری سینک و ضد عفونی میکنی اعصاب خودت و همسرت ارزشش بیشتر از اینه ک ب ی آدم بی شعور واکنش نشون بدی.

عزیزم ی نصیحت خواهرانه بهت میکنم ،اصلا حساسیت نشون نده من این راه تا آخرش رفتم مریضی اعصاب گر ...

کاش میتونستممممممممممم کاش میشدددددددددد کلا حرفاش و نشنید کلا دوساله عروس این خانواده ام اما به اندازه ۲۰ سال از مادرش و خواهرش اذیت شدم شوهرم خودش آدم خوبیه خدا رو شکر وگرنه کلا زندگیم غیرقابل تحمل بود باورت میشه صبح فردای عروسی ۷ صبح مادرش زنگ زد برو برا من نون بخر بیار؟ در این حد بیشعوره

وای فک میکنی ما چیزی میگیم؟؟؟؟ ساده ای ما هیچی نمیگیم توهمی حدس میزنه که مثلا روز تعطیل میخواییم بری ...

رفتاراش واقعا رو اعصابه، اما به همین که شوهرت زیاد به حرفش گوش نمیده و کار خودتون رو میکنید قانع باش😉 بعضیا خانواده شوهرشون دخالت میکنند و شوهرشون هم به دخالت های اونا گوش میده😑

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
رفتاراش واقعا رو اعصابه، اما به همین که شوهرت زیاد به حرفش گوش نمیده و کار خودتون رو میکنید قانع باش ...

فک کنم واسه همین طاقت اوردم خودش میاد مدام هم کسی و دعوت میکنه رو نیست که... فک کن یبار سرزده ناهار اومد خونمون پروپرو میگه چرا ناهار کم درست میکنی؟؟؟  آخه من بهش چی بگم؟؟؟؟؟

کاش میتونستممممممممممم کاش میشدددددددددد کلا حرفاش و نشنید کلا دوساله عروس این خانواده ام اما به اند ...

شوهر منم اول خوب بود بعد خسته شد ،سر خودت ب ی کاری گرم کن ک ب رفتارای مضحک اونا فکرنکنی میدونم بعضیاش واقعا تاثیر داره تو روند زندگی ولی باید بهشون بی توجهی کنی تا تمومش کنن نباید بفهمن حرص میخوری

فک کنم واسه همین طاقت اوردم خودش میاد مدام هم کسی و دعوت میکنه رو نیست که... فک کن یبار سرزده ناهار ...

اینجور وقتا اصلا جواب نده ی لبخند بزن کار خودت بکن شوهرت خودش میفهمه 

فک کنم واسه همین طاقت اوردم خودش میاد مدام هم کسی و دعوت میکنه رو نیست که... فک کن یبار سرزده ناهار ...

بگو من که نمیدونستم شما قراره بیاید... فقط به اندازه دو نفر غذا پختم و برای شب هم دوباره غذای جدید میپزم...

شوهر منم اول خوب بود بعد خسته شد ،سر خودت ب ی کاری گرم کن ک ب رفتارای مضحک اونا فکرنکنی میدونم بعضیا ...

مرسی عزیزم باید سعی کنم.

تازه کارمندم میدونه تا ۵ سر کارم بعد ساعت ۷ سرزده میاد ۶ نفرم با خودش میاره

بگو من که نمیدونستم شما قراره بیاید... فقط به اندازه دو نفر غذا پختم و برای شب هم دوباره غذای جدید م ...

بخدا باورت میشه شب زنگ زد به شوهرم گفت وای از ظهر تا حالا ناراحتم زنت کم غذا درست میکنه تو سیر نمیشی؟؟؟؟؟؟؟ زنیکه روانی

مرسی عزیزم باید سعی کنم.  تازه کارمندم میدونه تا ۵ سر کارم بعد ساعت ۷ سرزده میاد ۶ نفرم با خود ...

اینجور وقتا از بیرون غذا سفارش بده،باشوهرت حساب کن اگه خیلی طولانی نشستن بهونه داری دیگه بگو سرکار بودم خسته ام میرم تو اتاق استراحت کنم عذر میخوام