بچه ها مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه تو زندگیم همش میخواد تو همه چی تصمیم بگیره با اینکه باهاش زندگی نمیکنیم اما دخالتهاش هست سعی کردم با کم محلی و بی توجهی بهش بفهمونم که حرفاش برام مهم نیست شاید دست برداره اما انگار نه انگار دیشبم یهو زنگ زد و گفت دو دقیقه دیگه داریم میاییم خونتون با دخترش و دامادش و ۴تا بچه هاشون بدون هماهنگی من باید چه رفتاری بکنم؟؟؟ واقعا ازش خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا دارم همینکار و میکنم اما انگار خودش و زده به نفهمی تازه از فضولی همیشه وقتی میرسه میدوهه میره آشپزخونه دست میشوره که همه چی و ببینه چرا اینقد بی شعوره که تو آشپزخونه دست میشوره بدم میاد.
مادر خودتم بود ناراحت میشد شوهرت؟ حق نداره خونه پسرش بیاد؟
مادر من هیچ وقت سر زده نمیاد سرجمع شاید مامان من ۵ بارم خونمون نیومده باشه اونم همیشه با دعوت قبلی ولی مادر اون هفته ای ۳ بار اونجاست تازه اولا شب هم میخوابید اما به شوهرم گفتم راحت نیستم و خداروشکر شب موندنش کنسل شد.