2821
2789
عنوان

مادرشوهر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 56 پست
وقتی میان شوهرتو برای خرید بفرس بیرون بعد وقتی شوهرت از بیرون‌میاد، بهش بگو عزیزم تو دستشویی دستاتو ...

احمق یبار بلند گفتم سینک جای دست شستن نیست گفت بخدا دستم تمیزه میخواستم بگم پس برا فضولی میری تو آشپزخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منم هر وقت خونواده شوهرم بخوان بیان خیلی به هم میریزم...ولی خونواده ی خودم بیان کلللی ذوووق م ...

میدونی چرا چون خانواده خودت ایراد نمیگیرم ولی اونا منتظر یه ایران که دیگه همیشه بگن 

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
شوهرش اگه عاقل باشه و منطقی درک میکنه 

کدوم مرد رو دیدی عاقل باشه🤔🤔🤔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم رفت وآمد دخالت نیست شما اخلاق خودت را مواظب باش اصلا رو نده 

اینکه مدام تصمیم میگیره واسه همه چی دخالت نیست؟ علنی زنگ میزنه میگه فلان کار نکنید فلان جا نرید خب به توچه ای بابا خودمون میدونیم

بچه ها منم هر وقت خونواده شوهرم بخوان بیان خیلی به هم میریزم...ولی خونواده ی خودم بیان کلللی ذوووق م ...

فکر کن زنداداشت ناراحت بشه مادرت بره خونه شون چقدر کارش زشت هست .شما چقدر به حد اعلا رسوندید که شوهرتون متوجه شده . دنیا دو روزه قرار نیست همه مهمانها مطابق میل ما باشن . شما وطیفه دارید به خانواده همسرتون احترام بذارید و این لطف شما نیست وظیفه تون هست . منم اصلا خوشم نمیاد چون خیلب وسواس دارم و رو اعصابم هستن ولی اصلا نباید بذارید شوهرتون بفهمه چون بین تون فاصله و سردی پیش میاد شوهرتون این همه تو زندگی زحمت میکشه و پول در میاره حقش هست خانواده اش هم بیان .میتونید اگه کسی ناراحت نمیشه بیشتر وقتها غذا بپزید برید خونه شون تا کمتر بیان خونه تون

اینکه مدام تصمیم میگیره واسه همه چی دخالت نیست؟ علنی زنگ میزنه میگه فلان کار نکنید فلان جا نرید خب ب ...

ببین حتی الامکان پیشاپیش بش هیچ حرفی نزنید و در جریان کاری قرارش ندید مثلا نگید میخواهیم فلان چیز را بخریم فلان جا بریم ...باهاش رسمی باشید تا باتون رودربایستی بکنه . خودت هم سر زدا نرو خونه شون و قاطی تعریف هات غیر مستقیم بگو مامانت هیچ وقت دخالت نمیکنه و...قاطی حرفتت بگو فامیل مون سر زده جایی نمیرن و پیامبر هم گفتن سر زده جایی نرید