2821
2789
عنوان

مادرشوهر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 56 پست
اینجور وقتا از بیرون غذا سفارش بده،باشوهرت حساب کن اگه خیلی طولانی نشستن بهونه داری دیگه بگو سرکار ب ...

اینقد دلم میخواد برم یه شهر دیگه با آرامش زندگی کنم که نگو چرا ماها نمیتونیم زندگی سالم و عادی داشته باشیم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقد دلم میخواد برم یه شهر دیگه با آرامش زندگی کنم که نگو چرا ماها نمیتونیم زندگی سالم و عادی داشته ...

میفهمم چی میگی😔ی مدت بی تفاوت باش ببین چطور میشه،ما هر وقت میریم خونه ش پتو میاره بزور ب شوهرم میگه بخواب اولا تا مرز جنون میرفتم بعد دیگه فقط خندیدم دید حرص نمیخورم روانی کوتاه اومد یا میومد خونمون دو ساعت مینشست هرچی پذیرایی میکردم حتی چایی نمیخورد میگفت ناخورنیستم هر روزم با نوه های کوچیکش میومد خونه تازه عروس شهر شام میکرد میرفت دایم ب همسرم زنگ میزد میگفت میری دور زدن ب پدر مادر پیرت سر نمیزنی ما بی کسیم میمیریم

میفهمم چی میگی😔ی مدت بی تفاوت باش ببین چطور میشه،ما هر وقت میریم خونه ش پتو میاره بزور ب شوهرم میگه ...

وایییییییییی انگار همه این مشکل و دارن چرا اینقد رو مخن چرا من فک نمیکردم بعد دو سال اینقد متنفر باشم 

وایییییییییی انگار همه این مشکل و دارن چرا اینقد رو مخن چرا من فک نمیکردم بعد دو سال اینقد متنفر باش ...

ایران اکثرا همینن مادرا ب پسرا وابسته ان ی مدت اول زندگی اذیت میکنن مخصوصا ک یکم عقده ای هم باشن ک دیگه هیچی 

از دست اون عصبانیم چرا تو رو بزنم خدا واسه آدمهای بیکار دغدغه فکری بده بیخیال زندگی دیگران بشن انشاا ...

همون اول به من گفتید وای فکر میکنی ما چیزی میگم گفتید ساده ای .برای همین میگم با من دعوو نداشته باشید 

فکر کن زنداداشت ناراحت بشه مادرت بره خونه شون چقدر کارش زشت هست .شما چقدر به حد اعلا رسوندید که شوهر ...

وظیفه اوناهم هست دخالتو سو استفاده نکن

اونا وطایفشونو انجام نمیدن که احترام بخوان

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
احمق یبار بلند گفتم سینک جای دست شستن نیست گفت بخدا دستم تمیزه میخواستم بگم پس برا فضولی میری تو آشپ ...

😐😐😐😐😐😐 

۱۵ سال ازدواج کردم

سعی کردم مدیریت کنم و کردم

ولی خب بازم هستن تو زندگیم

هیچ وقت اینطوری حرف نزدم

احترام گذاشتم و با احترام کم کم حد و حدود رو مشخص کردم

احترامم هم نگه میدارند

پیش خودت هم راجع بهشون اینجوری حرف نزن کم کم عادت میشه جلشون بی احترامی میکنی. باید در شان خانواده خودت رفتار کنی؟

حالا ببین اینجور حرف زدن در شان هست؟

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
😐😐😐😐😐😐  ۱۵ سال ازدواج کردم سعی کردم مدیریت کنم و کردم ولی خب بازم هستن تو زندگیم هیچ ...

هیچکس نمیتونه جای کس دیگه ای باشه و نسخه بپیچه خودمم کاملا موافق احترامم اما احترام هر کسی دست خودشه وقتی خودت و بندازی تو دست و پا و توی هر چیزی که کوچکترین ربطی بهت نداره نظر بدی با اینکه کسی به حرفت گوش نمیده و به اصطلاح لج یکی و در بیاری به نظرم نمیشه احترام گذاشت با هر کس باید متناسب خودش رفتار کرد وگرنه عروسها پدر کشتگی ندارن با مادر شوهرشون

ساده ای که دعوا نیست

اگه از نظر شما دعوا نیست . از نظر من توهین هست .خیلی منطقی بود به جای اینکه این همه جواب بدید فقط یه ببخشید میگفتید تا تمام بشه .من امدم تاپیک شما وقت گذاشتم میخواستم راهنمایی کنم عوض تشکر میگید ساده ای 

اگه از نظر شما دعوا نیست . از نظر من توهین هست .خیلی منطقی بود به جای اینکه این همه جواب بدید فقط یه ...

تو اون لحظه بخاطر احساس صمیمیت با شمایی که بقول خودتون وقت گذاشته بودین و اونجوری ج دادم چقد حساسین که یک کلمه بگن ساده شما بهتون بر میخوره توهین ندیدن که به‌ ساده میگین توهین کاش همه ساده باشن نه هفت خط.آدمها از سر بیکاری نمیان نی نی سایت میان درددل کنن و راهنمایی بگیرن بنده هم حرف بدی نزدم که عذرخواهی کنم و بگم ببخشید!!!!!!!!دنبال عذرخواهی هستن و اینقد لطیف لطف بفرمایید وقت عزیزتون صرف چیزای مهمتر کنید نه جواب دادن به تاپیک یا خدا آدم چه چیزایی میبینه و میشنوه....