2777
2789
عنوان

دانشگاه و چادر

137 بازدید | 20 پست

راستش یچیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده که نمیتونم بخوابم

همش دارم با خودم کلنجار میرم چندین روزه

درسته هنوز نتایج نیومده و معلوم نیست کجا و چه رشته ای قبولم

اما توی دانشگاه چادر داشته باشی تو این دوره و زمونه مورد تمسخر قرار میگیری؟طعنه میشنوی یا نگاه و برخورد بقیه باهات فرق داره؟

من راستش نه آدم مذهبی هستم نه آدم بدون گناه و چی بگم آخه

ادعای مذهبی بودنم ندارم

فقط با چادر احساس امنیت میکنم

تا الان تو شهرمون چون کوچیکه چادری بودم به انتخاب خودم و میگفتم حالا دانشگاه برم بر میدارم ( بدون حجاب شم نه ها فقط برای چادر)

اما حس میکنم نمیتونم و گناه بزرگی در حق خودمه

شما نظرتون چیه ؟

من هیچ وقت آدما رو با ظاهر شون قضاوت نمیکنم و میدونم مهم دل و نیت شونه

ولی میترسم تو این دوران ترد شم نمیدونم چرا یا قضاوت الکی کنن منو

تو کل دانشگاه ما من فقط یک نفر چادری دیدم(شاید بوده من ندیدم)

طور خاصی نبود.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه عزیزم اصلا چیزی به اسم تمسخر ظاهر آدما دیگه تو دانشگاه وجود نداره

هنوز چا پیشرفت داره ها

ولی کلا بچه ها با دید و نگاه بهتری وارد دانشگاه میشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
آخه حس میکنم الان یکی حجاب داره نگاها یجور دیگه ست بهش همه با حجابا مثل هم نیستند که قضاوت میکنن

کارمندای دانشگاه اکثرا با حجابن

نه فقط شاید دوستای کمتری داشته باشن

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

حالا فکرش کن حرف بشنوی، ترد بشی؟ چکارمیکنی؟

بپوش عزیزم هرچی میخوادبگه ین مردم برای خداهم حرف درمیارن

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢. راهت ادامه دارد رهبرشهیدم🇮🇷

نه عزیزمچرا ترد بشی اخه الان خداروشکر فکر همه باز شده همع اگاهی دارن جوونا ،کسی رو از روی ظاهر قضاوت نمیکنن چیزی که باعث ترد شدن یه نفر میشه اخلاق و رفتار و منش و گفتار اون ادمه نه ظاهرش ، وقتی چادرتو دوست داری و باهاش راحتی پس ادامه بده اصلا یک درصدم نباید برات مهم باشه بقیه چی فکر میکنن که میگم فکر بدی هم نمیکنن اخه ،تو جامعه ای مثل دانشگاه همع نوع ادم با هر طرز فکر و پوششی هست تو که نمیتونی برای همه مثل خودشون باشی که تردت نکنن، تو خودت باش راحت باش هیچی از راحتی و حس خوب خودت مهم تر نیست ، تو به خودت حس خوب داشته باش خوبیا راهشونو به سمتت پیدا میکنن.