2777
2789
عنوان

چند شب قبل خواب خیلی میترسم

124 بازدید | 11 پست

از وقتی خبر قتل این کارگردان رو شنیدم قبل خواب اضطراب میگیرم و همش ذهنم بازسازی میکنه کار پدر و مادرش رو و مغزم نمی کشه و اضطراب میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن دیگه خبرارو دنبال نکنی تا از ذهنت بره بیرون واقعا مغز آدم سوت میکشه😞

این ترس شبها میاد سراغم . اصلا مغزم نمی کشه.  درست میگید اصلا نباید دیگه خبرها رو دنبال کنم

حتما از پدرو مادرت میترسی 😅😅

نه راستش نه فقط از پدر و مادرم کلا این باعث شد از موجود انسان بترسم . حتی از خودم . همش پیش خودم میگم نکنه من هم مادر خوبی نشم اگر بچه دار بشم . احساس میکنم حتی آدم نمیتونه راجع به خودش قطعی مطمئن باشه. کلا ترس من از این ماجرا نه فقط از پدر و مادر کلا به وجود خودمون ، همه مون شک کردم 

نه راستش نه فقط از پدر و مادرم کلا این باعث شد از موجود انسان بترسم . حتی از خودم . همش پیش خودم میگ ...

عزیزم دیر فهمیدی چقدر آدم های کثیف داریم 

توی خارج که ول کن دیگه 

ولی توی ایرانه خودمون این اولیش نیست   چون معروفه خیلی جنجالی شده فقط 

عزیزم دیر فهمیدی چقدر آدم های کثیف داریم  توی خارج که ول کن دیگه  ولی توی ایرانه خودمون ...

مبدونم خیلی آدمها کثیف شدن اما مغزم نمی کشه یه پدر و مادر پیر خیلی خونسرد چند سال این کارو بکنن . مدام مغزم میخواد همزاد پنداری کنه اما نمیشه . مدام از خودم میپرسم یعنی اینا بعد این کارا گوشت میتونستن بخورن ؟ موزیک گوش میدادن ؟ از قشنگی طبیعت لذت میبردن ؟ کلا بهم ریختم . حتی میترسم از اینکه یه وقت مغزم بتونه درکشون کنه. همش از خدا میخوام اگه قراره من به این پستی برسم زودتر بمیرم