2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74155 بازدید | 1686 پست
سلام ببخشید تو تست های ای استخدام جواب تستا فرق میکنه با تستای وزارت بهداشت.مثلا یکیشون گفت مقدم بر ...

درمورد اولی که جوابش میشه شناخت شناخت واجبات و محرمات دومی هم حب ذات و حب نفس مترادفن و هردو یه جواب منظورشونه 

معمولا جوابای ای استخدام درست تر و دقیق تره ولی خب اونای ک اختلاف دارن چک کنید بهتره

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام عزیزم از کجا بفهمم استان ماهم بهورز میگیرن یان 

اطلاعات فراخوان:

استان به استان فرق داره

اول اینکه خانه بهداشت روستای خودتون یا روستای کناری باید نیرو بخوان 

بعدش معمولا هر دو یا سه سال آزمون برگزار میشه و نیرو میگیرن 

برا آزمون یا دیپلم باید باشید یا کاردانی کارشناسی مرتبط مثه بهداشت مامایی و پرستاری که اولویت با افراد دارای کارشناسیه مرتبط اگه کسی از اونا تو روستا اصلی قمر و همجوار نبود و ثبت نام نکرد اون موقع از بچه ها دیپلم ثبت نام به عمل میاد 

تو روند ثبت نام شرط سنی و بومی بودن و پایان خدمت برا اقایون و.. نیازه

بعد اگه میخواست

یا اگهی تو سایت دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذارن

به خانه بهداشت هم میگی خبرت کنن اگه فراخوان اومد

دقیق ترشم ک گفتم میتونی شماره نیرو انسانی دانشگاه علوم پزشکی ک شبکه بهداشتتون زیر مجموعه شه می گیری زنگ بزنی بپرسی برنامه برا برگزاری استخدام بهورز دارید یا نه

@behvarz1400

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما انشاالله، نه رقیبم سهمیه ایثارگری دارن که پدرشون پنج شش ماهی تو مناطق جنگی خدمت کردن همینه سهمی ...

اینکه کار شوهرش تو شهره تو امتیاز مصاحبه‌ش تو بخش تاهل کم میکنه و خیلی به نفعته البته اگه اعمال کنن این موردو 

امتیاز اون بخش اینطوریه ک اگه متاهل باشی همسرت ساکن و شاغل در روستا اصلی ۱۰ امتیاز مجرد ۸ و همسر شاغل یا ساکن خارج از روستا ۲ امتیاز 

اینو درنظر بگیرن خیلی برات خوبه

سلام عزیزم من خودم چن ماه پیش ازمون دادم خودم کتابای دبیرستانو خونده بودم ولی سوالا سطح خیلی پایینی ...

سلام عزیزم ، شما قبول شدین ؟؟

زبان انگلیسی رو هم جواب دادین 

من دینی و ادبیاتم خوبه اما زبان انگلیسیم ضعیفه نمیدونم چ کنم😭😭😭

لطفا راهنماییم کنید🙏🙏🙏

سلام عزیزم ، شما قبول شدین ؟؟ زبان انگلیسی رو هم جواب دادین  من دینی و ادبیاتم خوبه اما زبان ...

سلام گلم تا حالا ک قبول شدم فقط گزینشم مونده

ارع من زبانم جواب دادم سطح سوالا زیاد بالا نیس یکم لغت اینا زیاد بخون میتونی توام جواب بدی نترس اصلاسوالا سخت نیست فقط تا زمانی ک وقت داری بخون 

سلام گلم تا حالا ک قبول شدم فقط گزینشم مونده ارع من زبانم جواب دادم سطح سوالا زیاد بالا نیس یکم لغت ...

خیلی ممنونم ازین ک جواب دادین 

بهتون تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشین🥺❤️

زبان انگلیسی ، چند تا سوالشو جواب دادین تقریبا ؟ 

آخه من زبانم خیلی ضعیفه میترسم وقت بذارم بخونم نتونم جواب بدم یا یه وقت منفی بزنم🥲

خیلی ممنونم ازین ک جواب دادین  بهتون تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشین🥺❤️ زبان انگلی ...

خواهش میکنم

مرسی فدات

منم عین شما بودم زبانم ضعیف بود و فکر میکردم هرچقد میخونم بی تاثیره ولی باز ول نکردم خوندم سرجلسه هم دیدم واقعا سوالا سادس یادم نمیاد دقیق چن تا سوالو جواب دادم ولی بیشترشون قابل فهم و درک بود 

حتی دوستم میگفت با این ک من زبان نخونده بودم ولی با اطلاعات دوران مدرسه تونستم چنتارو بزنم 

چون همه تقریبا دینی و ادبیاتو میزنن زبان خیلی تاثیرگذاره حتی اگه کم بزنی

نترس بخون اصلا استرس نداشته باش ایشالا نتیجه ی دلخواهتو میگیری   

چقد تا روز ازمون وقت داری؟

فقط عمومی میادا اون مطالب اصلا نخونید برا بچه هاییه ک کاردانی و کارشناسی مرتبط دارن  فک کنم از ...

سلام ببخشید

من بیشتر از یه ساله ساکن این روستام(عروس اینجا شدم )

رشته ام غیر مرتبطه

مدرکم کارشناسی 

آیا اولویت با مدرکه برا جذب بهورزی یا چی؟

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
خواهش میکنم مرسی فدات منم عین شما بودم زبانم ضعیف بود و فکر میکردم هرچقد میخونم بی تاثیره ولی باز ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم ، خدا خیرت بده😍🤍

پس میخونم انشالله ک بتونم 

بنظرم گرامر راحت تر باشه ، احتمالا گرامر بخونم بیشتر 

دقیق نگفتن زمانشو بهمون ، زنگ هم میزنم یه جواب درست نمیدن ، میگن مشخص نیست 

ولی احتمالا پنجم یا دوازدهم اسفند باشه

سلام ببخشید من بیشتر از یه ساله ساکن این روستام(عروس اینجا شدم ) رشته ام غیر مرتبطه مدرکم کارشناس ...

شما دو مورد باید مدنظر قرار بدید نمیدونم ثبت نام کردید هنوز یا نه یک اون مورد بومی بودنت که دوسالت نشده تا زمان ثبت نام باید بشه ولی راه حل داره اگه شورا امضا کنه و رییس مرکز جامع خدمات سلامت حله که معمولا میکنن و رقباتم نباید بفهمن و اعتراض نکنن اگه پرونده سلامت تو خانه بهداشت هم نداری برو الان اقدام کن 

مورد بعدی درمورد مدرکته ک جدیدا یه قانون اومده برعکس قدیما ک افرادی ک کاردانی کارشناسی غیر مرتبط داشتن رد میشدن الان دیگه رد نمیشدن تعهد میدن ک استفاده نکنن از مدرک با دیپلم ثبت نام کنن که باید دید استانتون اینو اجرا میکنه یا نه 

درمورد اینکه شما به دیپلم اولویت دارید یا نه باید بگم نه اصلا مگر سهمیه چیزی داشته باشید که اون بحثش جداس 

ولی کاردان و کارشناس مرتبط به دیپلم و خب مسلما شما بعد تعهد برا عدم استفاده از مدرک هم دیپلم محسوب میشید اولویت داره حتی اگه شما و بقیه دیپلما سهمیه داشته باشید باز کاردانی کارشناسی مرتبط اولویت داره

خواهش میکنم مرسی فدات منم عین شما بودم زبانم ضعیف بود و فکر میکردم هرچقد میخونم بی تاثیره ولی باز ...

ممنون از راهنمایی درستتون🙏