2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74154 بازدید | 1686 پست

ممنون.

البته دوسال ار عقدمون میگذره(حساب میشه واسه بومی بودن)؟

و اینکه دیپلمم ریاضیه،قبول میکنن؟

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون. البته دوسال ار عقدمون میگذره(حساب میشه واسه بومی بودن)؟ و اینکه دیپلمم ریاضیه،قبول میکنن؟

برای عقد آره باید دوسال بگذره و خوبه کلا اون مدتشو زیاد گیر نمیدن ک حتما دوسال باشه فقط طوری نباشه ک بتونه رقیبتون ثابت کنه ک دوسال نیست یا طوری باشه ک شورا و پزشک خانواده امضا نکنه بقیه حالات مهم نیست زیاد نگرانش نباشید اون اوکی میشه 

درمورد دیپلمتون اره اوکیه هر دیپلمی ۱۲ ساله باشه اوکیه( یعنی پیش خونده باشی یا نظام جدید حله فقط اونایی ک فنی خوندن تو نظام قدیم چون ۱۱ ساله دیپلم گرفتن به مشکل میخورن)

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
ببخشید لغات توی جزوه شهاب اناری کافیه یا باید بیشتر بخونم واسه جواب دادن؟

شهاب اناری کامل مسلط باشید لغاتشو چون مهمترینان ولی حتما بیشتر بخونید چون کامل کامل نیست ولی برا بهره‌وری بیشتر بهتره بخونید بازم

اگه من اینجا دیر جواب دادم کسی عجله داشت یا سوالش شخصی تر بود یا غیره تو تلگرام میتونید تو کامنت این چنل بپرسید(جوین نشید توش لطفا فقط سوالتون بپرسید)

اگه سوال شخصی بود نمیخواستید عمومی بپرسید تو لینک ربات ناشناسی ک گذاشتم مطرح کنید 

https://t.me/Hoghod لینک چنل 

لینک ناشناس

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1129380-WNCfYPv

برای عقد آره باید دوسال بگذره و خوبه کلا اون مدتشو زیاد گیر نمیدن ک حتما دوسال باشه فقط طوری نباشه ک ...

دستتون درد نکنه

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
خیلی ممنونم ازین ک جواب دادین  بهتون تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشین🥺❤️ زبان انگلی ...

سلام ببخشید شما چه منابعی برا امتحان میخونین؟

برای عقد آره باید دوسال بگذره و خوبه کلا اون مدتشو زیاد گیر نمیدن ک حتما دوسال باشه فقط طوری نباشه ک ...

مگه ثبت نام شروع شده؟

من از بهورزمون پرسیدم گفتن هنوز نه

برا استان آذربایجان شرقی هستم

[QUOTE=275129757]مگه ثبت نام شروع شده؟ من از بهورزمون پرسیدم گفتن هنوز نه برا استان آذربایجان شرقی 

اره استان ما شروع شده بود ، ثبت نام کردیم تا بیست و چهارم وقت داشتیم برا ثبت نام، خب شاید استان شما هنوز شروع نشده 

بازهم پرس و جو کنید پیگیر باشید!

مگه ثبت نام شروع شده؟ من از بهورزمون پرسیدم گفتن هنوز نه برا استان آذربایجان شرقی هستم

هر دانشگاه علوم پزشکی جدا جداس بصورت کشوری نیست 

همون بهش سفارش کنید اگه شروع شد بهتون خبر بده نگران نباشید

یعنی سوال ها توسط دانشگاه استان خودمون  طرح میشه؟؟؟ یاوزارت بهداشت؟

اره توسط دانشگاه البته اکثرا استانا از بانک سوالاتی ک دارن انتخاب میکنن زیاد سوال جدید طرح نمیکنن و سخت نمیدن ولی دانشگاه های بزرگ مثه تهران تبریز و مشهد و.. یکم سطح سوالاتشون بالاتره از استانای دیگه و سوالات تالیفی جدید هم بعضا دارن

سلام ببخشید من تقربیا رو نمونه سوالا مسلط شدم وفقط دارم اونا رو میخونم دیگه خود کتابا رو نمیخونم.میگم نکنه برم سر جلسه امتحان سوپرایز شم سوال جدید از کتاب اورده باشن.یا از نمونه سوالایی اورده باشن که من ندیدمشون.چون من فقط نمونه سوالایی که تو کانال شما بود خوندم.