2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74155 بازدید | 1686 پست
اون اگه دیپلم ریاضی نظام قدیم باشه ک رد میشه ولی نظام جدید نه  درمورد بومی بودن سامانه سیب مهم ...

ما هممون دیپلم نظام قدیمه فقط من دیپلمم ریاضیه یکی دیگه دیپلمش کامپیوتر 

همین دونفریم 

چون منطقه دوردستی بوده فقط دونفر ثبت نام کردن ... 

بستگی به استان و تعداد ثبت نامی و روند داره  مثلا بعضی استانا اول ثبت نام میکنن بعد بررسی مدار ...

خیلی ممنون بابت پاسخگویی و راهنماییتون . واقعا ممنون که جواب هممونو با صبوری و کامل میدید.

موفق باشید ان شاالله.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هممون دیپلم نظام قدیمه فقط من دیپلمم ریاضیه یکی دیگه دیپلمش کامپیوتر  همین دونفریم  چ ...

دیپلم نظام قدیم کامپیوتر تا جایی ک میدونم جزو فنی حرفه‌ای حساب میومده و دوازده ساله نبوده و پیشم نداشتن پس احتمالا رد میشه مگر غیر این باشه دیپلمش

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
خیلی ممنون بابت پاسخگویی و راهنماییتون . واقعا ممنون که جواب هممونو با صبوری و کامل میدید. موفق باش ...

خواهش میکنم لطف دارید کاری نکردم 

ایشالا همه دوستان تو زندگیشون موفق باشند

دوستان من دیگه تلگرام فعالیت ندارم چه تو کانال چه گروه کسی سوال داشت همینجا بپرسه جواب میدم 

حقود

خدا از دهنت بشنوه 😂😂 ن هنوز ازمون و مصاحبه اش رفتم موندن جوابا بیاد و بعدم ک گرپزینش و بعدم ک است ...

سلام ببخشید من الان پیام شمارو دیدم امتحان و ازمون بهورزی چیه و چجوریه من تازه میخام برم ثبت نام کنم 

سلام ببخشید من الان پیام شمارو دیدم امتحان و ازمون بهورزی چیه و چجوریه من تازه میخام برم ثبت نام کنم ...

امتحانش اگه دیپلم باشید از دروس عمومی به عربیه 

اگه کاردان و کارشناس باشید تخصصیه از بوکلتا یا منابع تخصصی 

درمورد ثبت نام هم باید ساکن روستا باشید اگه دیپلمید بعد خانه بهداشت محلتون یا خانه بهداشت روستاهای همجوار و.. نیرو بخواد بعد اون منطقه کاردان و کارشناس مرتبط نداشته باشید ثبت نام میکنید

اگهی شو هم از سایت دانشگاه علوم پزشکی مورد نظر باید مطلع شید و..

اگه هم کاردان و کارشناس  مرتبط( پرستاری مامایی بهداشت عمومی و محیط (فقط برا اقایون))باشید ک هم میتونید مراقب سلامت باشید تو شهر و همم میتونید آزمون بهورزی بدید و اولویت دارید

سلام وقتتون بخیر 

بنده دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم دارم،و دانشجو هستم

روستای مادریم اطلاعیه جذب پذیرش بهورز داده،من اونجا سالها زندگی کردم هم خودم هم خانوادم و همه روستا میشناسنمون بهتر بگم کل روستا تقریبا فامیل هستیم و غریبه نداریم اما چند سالی هست که بخاطر دانشگاه و سربازیه همسرم ساکن شهره مجاور روستامونیم تقریبا30کیلومتر فاصله شهرتاروستاس،الان میخام برای بهورزی ثبت نام کنم شورا دهیار و همه مهر و امضا کردن که بومی هستم،مادرم خاله هام داییام همونجا زندگی میکنن هنوز مادر بزرگ. پدربزرگمم همینطور،، اما توی فرم نوشتم ک محل سکونت فعلیم توی شهره،بنظرتون احتمال قبولی هست؟؟و اینکه من توی سامانه سیب قبلا بخاطر بارداریم همینجا شهر ثبت بودم اما حدود یکسالو نیمه که از اینجا حذف کردم خودمو و میخاستم همونجا برم تشکیل پرونده بدم،اما بارداری دومم ناموفق بود و منم پیگیر ثبت اونجا نشدم و همینجور معلقم هیجا ثبت نیستم،این مشکل بزرگیه؟؟ممنون میشم جواب بدین 

سلام وقتتون بخیر  بنده دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم دارم،و دانشجو هستم روستای مادریم اطلاعیه ج ...

سلام بهتر بود تو فرمه میگفتید الانم ساکن اونجایید اما شما گفتید بخاطر سربازی و دانشگاه همسرتون بوده که این مورد تو قوانین قدیمی شاید براتون مشکل میشد ولی طبق قانون جدید اگه برگه‌ای بیارید ک قبل این موارد ساکن روستا بودید و بخاطر این موارد ساکن شهر شدید فقط تو بازه های زمانیش مشکلی برای ثبت نام ندارید و چیزی نمیشه نگران نباشید البته این قانون جدید باید تو بخش بومی بودن دفترچه قید شده باشه ک دو سه ماه اخیر همشون این قانونو اعمال میکنن

سلام میشه بگین چه سوالایی اومده بود چه کتابی یا جزوه ای بخونیم بهتره؟؟ 

سلام عزیزم من خودم چن ماه پیش ازمون دادم خودم کتابای دبیرستانو خونده بودم ولی سوالا سطح خیلی پایینی داشتن در حد چیزای خیلی عمومی مثلا برا ادبیات اطلاعات عمومی ادبیات برا دینی همچنین 

شاید براما سوالاش اینطور بود ولی پیامتونو دیدم گفتم بگم بهتون

سلام ببخشید من 12 اسفند ازمون بهورزی دارم کتابارا یه دور خوندم البته خلاصه وار.تو کانال شما عضو شدم نمونه سوالا رو دانلود کردم اون فایل که برا ازمون های استخدامی سال های قبله  خیلی زیاده.خواستم ازتون بپرسم شما که قبلا ازمون دادین چه توصیه ای دارین این فایل رو بخونم یا همون کتابا درسی رو بیشتر بخونم.لطفا بگید استرس دارم.میخوام وقتم رو الکی هدر ندم یه چیز مفید بخونم