2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74155 بازدید | 1686 پست
خدا خیرتون بده که انقدر وقت میزارید.واقعا ممنون.پس واسه ازاطلاعات عمومی نیاز نی زیاد شهر وکشور و اثا ...

خواهش میکنم کاری نکردم

معمولا آره شما تمرکزتون رو اینا باشه حتی ممکنه اطلاعات عمومی ندن تو بخش دینی این کلا جهت اطمینانه 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام کدوم صفحه کانال سوالاتتونو گذاشتین منم لازم دارم میشه برام بفرستین؟؟

تو گروهش پین کردم اینم لینکشه 

https://t.me/BehvarziGp/86636

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی ببخشید این همایش زبان اناری وزبان قریشی که گذاشتین تو گروه کدومو بخونیم بهتره برا من که از صفر میخوا بخونم تو این یک ماه؟بعد من نمونه سوالا کانالتون رو خوندم فک کردم همیناست فقط.ولی تو گروه بازم کلی نمونه سوال بود.اونارم بخونم یا فقط اونا که برا وزارت بهداشته رو بخونم؟

سلام ببخشید میشه اگ اطلاع دارید بگید که متاهل بودن چقد امتیاز داره درسته که میگن هر فرزند 2 امتیاز و متاهل بودنم 10 امتیاز داره برا متقاضی... ده امتیاز خیلیه که... ماهایی که مجردیم دیگ پس شانس قبولیمون خیلی کمه ک🤦‍♀️😢

۵ نفر شرکت کرده بودیم سه نفر رفتیم مصاحبه 

سلام میشه بگین ازمونش با مدرک دیپلم از چی بود و کدوم دروس؟ من چن تا نمونه سوال گرفتم همه از وظایف بهورز و بهداشت و ایناس .... ولی گفتن دروس عمومی (ادبیات عربی دینی زبان) گیج شدم والا! اگه میتونین لطفا توضیح بدین

راستی ببخشید این همایش زبان اناری وزبان قریشی که گذاشتین تو گروه کدومو بخونیم بهتره برا من که از صفر ...

برا صفر قریشی بهتره البته فیلم چیز کاملا اختیاریه و سطح بالاتر از آزمونه صرفا برا بچه هایی فرستادم ک دوس دارن با فیلم یاد بگیرن و.. وگرنه میتونید از منابع دیگه هم استفاده کنید 

شما وقتی درسا رو خوندید تکمیل شد نمونه سوال می‌زنید اون موقع اول برا وزارت بهداشت بزنید و سوالات ایران استخدام و ای استخدام به ترتیب اولویتی ک گفتم هرچقدر وقت کردید هیچ اجباری نیست همرو بزنید ولی سعی کنید اولویت رعایت کنید و هرچقدر دوس دارید بزنید مهم نیست زیاد یا اصلا تز منابع دیگه هم میتونید استفاده کنید

سلام ببخشید میشه اگ اطلاع دارید بگید که متاهل بودن چقد امتیاز داره درسته که میگن هر فرزند 2 امتیاز و ...

نه اینطوری نیست 

نگاه کنید متاهل بودن و تعداد فرزند به ازای هرکدوم یه تاثیری تو سن داره تا سقف ۵ سال نوشته یعنی برا هرکدوم یه سال تا سقف پنج اما یه بند داره ک بیشتر از ۲۸ نمیشه پس تهش ۲ سال اضافه میکنه این برا بخش سن 

اما برا امتیاز به ازای هرکدوم ۲ درصد اضافه میشه تا سقف ۱۰ امتیاز تو امتیاز نهایی مصاحبه و آزمون یعنی چی مثلاً

یعنی اینکه مثلا یه نفر ازدواج کرده و دوتا بچه داره ۶ درصد بهش اضافه میشه مثلا امتیازش پنجاه بوده ۳ امتیاز بهش اضافه میشه میشه ۵۳ مثلا اینطوری زیاد نگران نباش ولی خوب بخون ک این فاصله رو بتونی جبران کنی البته دو امتیازم تو مصاحبه بیشتر میگیرن البته اگه ساکن روستای اصلی یا شاغل تو روستای اصلی باشه شوهرش اما اگه ساکن نباشه تو اصلی و... حتی امتیازش کمترم میشه اینا جزئیات زیاد داره ولی آزمون خوب بده خیلی خیلی مهمه

سلام میشه بگین ازمونش با مدرک دیپلم از چی بود و کدوم دروس؟ من چن تا نمونه سوال گرفتم همه از وظایف به ...

فقط عمومی میادا اون مطالب اصلا نخونید برا بچه هاییه ک کاردانی و کارشناسی مرتبط دارن 

فک کنم از این پکیجه تو نت میفروشن خریدید و..

نه اینطوری نیست  نگاه کنید متاهل بودن و تعداد فرزند به ازای هرکدوم یه تاثیری تو سن داره تا سقف ...

خب خداروشکر اینطوری باز بهتره یکم اوضاع،مرررسی بابت راهنماییتون.

شروع کردم به خوندن و امیدوارم که بتونم از پسش بر بیام با نمره بالا که یکم کارم راحت تر بشه.

خب خداروشکر اینطوری باز بهتره یکم اوضاع،مرررسی بابت راهنماییتون.   شروع کردم به خوندن و امیدوا ...

خواهش میکنم تلاش کنید اگه رقیبتون سهمیه ۲۵ درصد نباشه عادلانه‌س اوضاع و نتیجه میگیرید ایشالا 

از کافی نت گرفتم🤦‍♀️خیلی ممنون که راهنمایی میکنین🙏یکجا گفته بودین عربی نیس؟! 

خواهش کاری نمیکنم آره عربی نیست اصلا

سلام ببخشید تو تست های ای استخدام جواب تستا فرق میکنه با تستای وزارت بهداشت.مثلا یکیشون گفت مقدم بر ابر به معروف ونهی منکر نیت است یکیشون گفت شناخت واجبات ومحرمات.تو یه تست دیگه میگ دیشه غرایز انسان حب ذات یکیش میگه حب نفس.کدوم راست میگه اخر

سلام عزیزم از کجا بفهمم استان ماهم بهورز میگیرن یان 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
خواهش میکنم تلاش کنید اگه رقیبتون سهمیه ۲۵ درصد نباشه عادلانه‌س اوضاع و نتیجه میگیرید ایشالا 

حتما انشاالله، نه رقیبم سهمیه ایثارگری دارن که پدرشون پنج شش ماهی تو مناطق جنگی خدمت کردن همینه سهمیشون و متاهلن ولی همسرشون کارشون تو شهره و خودشم خیلی کم روستاس یا پیش شوهرشه یا دانشگاه که یه شهر دیگست.

ممنون بابت همه راهنماییهاتون .موفق باشید.