2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 74156 بازدید | 1686 پست
سلام ببخشید من 12 اسفند ازمون بهورزی دارم کتابارا یه دور خوندم البته خلاصه وار.تو کانال شما عضو شدم ...

بین اونا دو سه تا فایله برا علوم پزشکیاس اونارو بخونید بقیه ضروری نیست 

درمورد سطح سوالات هم درحد بقیه استخدامیاس ولی مثلا از استخدامیایی مثه بانک و نفت خیلی راحت تره ولی درکل آسونه و جنبه عمومی داره یکم با کنکور متفاوته و نزدیک تر به استخدامیاس نوع سوالاتش 

به نمره منفی دقت کنید 

زبان هم خیلی سرنوشت سازه سعی کنید خوب بزنیدش چون بقیه بچه ها زبانشون ضعیفه معمولا اینجا میتونید خوب جلو بیوفتید 

استرس نداشته باشید و نمونه سوال حتما بخونید چون یسری بخشاش تو کتاب نیست و مشابه آزمون استخدامیاس

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
بعد سطح سوالات در حد این ازمونای استخدامیه؟یا اسون تره.اگه در همین حده وجواب میگیرم با خوندن این فای ...

سوالات در همون حده تقریبا باز بستگی به دانشگاه یکم بالا و پایین داره ولی خب کلا تو این مدت اون نمونه سوالات علوم پزشکی فقط بخونید ک با بقیه متفاوته مشخصه بقیشم رفع اشکال کنید یا اگه جزوه خلاصه شده یا چیزی دارید مرور کنید مطالبو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از راهنمایی هاتون فقط زبان سطحش بالا بود تو فایل علوم پزشکی نگاه کردم حتی یکی از فامیلامون که خودش زبان درس میده هم گفت خیلی سطحش بالاس.منم زبانم خوب نیست.ولی گفتم گرامرش رو بخونم شاید سوال اسون اومد جواب بدم واژگان هم تازه شروع کردم. سوالات اطلاعات عمومی هم خیلی زیاده ادم قاطی میکنه مخصوصا تاریخ هاشون رو.ازین دو مورد میترسم

سلام عزیزم من خودم چن ماه پیش ازمون دادم خودم کتابای دبیرستانو خونده بودم ولی سوالا سطح خیلی پایینی ...

سلام عزیزم

میشه لطف کنی بگی از موقع ثبت نام تا روز ازمون تقریبا چند روز یا ماه وقت داریم بخونیم برای امتحان؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀
سوالات در همون حده تقریبا باز بستگی به دانشگاه یکم بالا و پایین داره ولی خب کلا تو این مدت اون نمونه ...

سلام ببخشید برای ازمون با مدرک دیپلم باید فقط دروس عمومی دوره دوم متوسطه خونده بشه؟ یا اینکه سوالات بیماری ها ویروس ها که تو کانال تلگرام گذاشتین هم تو ازمون میاد؟

سوالات تستی هستن؟

بین اونا دو سه تا فایله برا علوم پزشکیاس اونارو بخونید بقیه ضروری نیست  درمورد سطح سوالات هم د ...

ببخشید تو کانال تلگرامتون اون مطالبی که نوشتین سوالات مصاحبه تخصصی یعنی چی؟

یعنی از اون مطالب تو ازمون دیپلم هم میاد؟

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی از موقع ثبت نام تا روز ازمون تقریبا چند روز یا ماه وقت داریم بخونیم برا ...

براما اسفند ثبت نام کردیم مهر ازمون بود نمیدونم برا شما چجوری باشه ولی حدوا یک ماه قبل زمان ازمونو مشخص میکنن

مرسی از راهنمایی هاتون فقط زبان سطحش بالا بود تو فایل علوم پزشکی نگاه کردم حتی یکی از فامیلامون که خ ...

لغت برا آزمون بیشتر بدردت میخوره ها 

اطلاعات عمومی بذارید آخر چون احتمال اومدن و تعداد سوالاتش پایینه اگه بیاد بیشتر بخش مذهبی و دفاع مقدسش تو دینی میاد بقیه نه زیاد 

مگر تو منابع آزمون قیدش کرده باشن

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی از موقع ثبت نام تا روز ازمون تقریبا چند روز یا ماه وقت داریم بخونیم برا ...

معمولا بین یک تا دوماه متغییره 

گاهی بعضی از استانا لیست تایید واجدین شرایط میدن ک اینطوری یکم بیشتر طول میکشه و وقتی لیست اعلام کنن زمان ازمونم میگن

سلام ببخشید برای ازمون با مدرک دیپلم باید فقط دروس عمومی دوره دوم متوسطه خونده بشه؟ یا اینکه سوالات ...

نه اونا برا مصاحبه‌س برا آزمون نیاز نیست آزمون فقط دروسی عمومی به جز عربی 

اره تستیه

لطفا یه راهکار واسه زبان بدید بیشتر گرامر میاد یا لغت سخته یا اسون؟اگه کلا بزاریمش کنار بقیه درسا رو ...

برا زبان بهترین کار اول از همه تسلط رو لغات دبیرستانه بیشتر لغات پایه و متوسط بعد اون گرامر میخونید در سطح متوسط پیشرفته نمیخواد چون سطح سوالات آسونه نگرانی نداره و خوب بخونید خیلی خوب میتونید بزنید 

بعد خوندن کامل لغت و تسلط بعد گرامر تستارو از آزمون استخدامیا بزنید مشابه همونا میاد ولی راحت تر

معمولا بین یک تا دوماه متغییره  گاهی بعضی از استانا لیست تایید واجدین شرایط میدن ک اینطوری یکم ...

البته از این بیشترم میتونه طول بکشه بستگی به استان داره

خدا خیرتون بده که انقدر وقت میزارید.واقعا ممنون.پس واسه ازاطلاعات عمومی نیاز نی زیاد شهر وکشور و اثار وباستانی  واطلاعات قانون اساسی بخونیم.همون از جنگ تحمیلی دفاع مقدس میاد