2777
2789
عنوان

مادرم کرونا گرفته بیمارستانه

174 بازدید | 13 پست

سلام مامانم ۱۵ روز پیش بدن درد و تب و لرز داشت با این حال روزه گرفت الان سه روزه بیمارستان بستریه و اکسیژن خونش ۸۷ هر از گاهی درد قفسه سینه داره خیلی داغونم تو رو خدا براش دعو کنبد کسی رو میشناسید که کرونا گرفته و تنگی نفس داشته و خوب شده من پدرم و خواهرم جوون فوت شدم مادرم تنها کسمه نبودش داغونم میکنه خییییلی داغونم خدایا نگهدار مادرم باش

صلوات فرستادم براش... 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

عزیزم ریه چند درصد درگیر شده ؟ 

انشاالله که به زودی شفا پیدا کنن

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا هر چه سریعتر خوب میشه عزیزم

خدا کمک میکنه نترس

خیلیااااا خوب شدن

مادر شمام خوب میشه

بیخبر نذار مارو عزیزم بعدا بگو چیشد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تازگیا ازش سی تی نگرفتن اولین روزی که بستری شد ۳۰ درصد

اقوام ما با ۷۰ سال سن با ۴۰ درصد درگیری خوب شد 

انشاالله خوب میشن

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
انشالا مادر ننم خوب بشه اونا هم تنگی نفس داشتن و بیمارستان بستری بودن

بستری نشد تو خونه براشون اکسیژن اوردن