2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔

ادمای موفق وقت و فکرشونو اینجا بیهوده تلف نمیکنن

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عارهههه😈

اخلاقم😎😌

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
آخ جون دعوا🤣🤣🤣🔪🔪🔪

بدو بدو گزارش بزن نی نی یار تگ کن 

وقتی دوتا بزرگتر با هم گپ میزنن زشته شما دخالت میکنه 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
شما گفت رفیقامن گفتی این رفیقا به دردت نمیخورن با کسایی باش که پولدارو موفقن بکشنت بالا  چیز ...

آخ جون دعوا🤣🤣🤣🔪🔪🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان 

قطع به یقین حرف شما صحیح

اینجا اقایونم باهم دوستن😲

در عجبا 😬

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان  

کمی از موفقیت هاتون بگید ما هم فیض ببریم ای دوست