کتاب که بخونی جلوتر برسی میفهمی ادما باید با دوستایی دوست بشن که موفق و پولدارن تا اونا رو هم بالابکشن حتی با ایده هاشون
مثلما تو محل کارت به این جور ادما اشنا میشی سعی کن ارتباطتو بیشتر کنی
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عاشق که فقط یک بار حس کردم یکی پیدا شده که میتونه منو بلد باشه ولی خب سنش کم بود و منم ادم متعصب و محدود کنی هستم ترسیدم بهش اسیب بزنم ازش گذشتم ولی سخت بود این گذشتنه
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
سلام على جان حالت خوبه كى گفته من ميندازم يعنى كمك ميكنم🙊😅
سلام من علی نیستم اشتباه گرفتی جوااان
داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔
کی گفت شما هستی یا نیستی