کتاب که بخونی جلوتر برسی میفهمی ادما باید با دوستایی دوست بشن که موفق و پولدارن تا اونا رو هم بالابکشن حتی با ایده هاشون
مثلما تو محل کارت به این جور ادما اشنا میشی سعی کن ارتباطتو بیشتر کنی
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عاشق که فقط یک بار حس کردم یکی پیدا شده که میتونه منو بلد باشه ولی خب سنش کم بود و منم ادم متعصب و محدود کنی هستم ترسیدم بهش اسیب بزنم ازش گذشتم ولی سخت بود این گذشتنه
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
سلام على جان حالت خوبه كى گفته من ميندازم يعنى كمك ميكنم🙊😅
سلام من علی نیستم اشتباه گرفتی جوااان
داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔
کی گفت شما هستی یا نیستی