2777
2789
عنوان

شغل عن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 48 پست
برای پایه و شروع خوبه تازه بعد میتونید حرفه ای ترم بشید و شاید حقوقتون بیشتر بشه یه مدت بمونیو حداقل ...

همه چیز خوبه مشکل اینه که کار با غریبه هاست و اونام اکثرا خیلی بد برخورد میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد وقتی زنگ میزنی حتما باید ثبت نامشون کنی و مبلغی واریز کنن یا بیشتر صرفا مشاوره میدین؟ یکم برام ب ...

وظیفه ما اینه که زنگ بزنیم و اطلاعات یک مراسمی که داریم رو براشون بخونیم و اگه خواستن دعوتشون کنیم و هر دو باری که من رفتم این مراسم رایگان بوده و این برای تبلیغ اون آموزشگاه هست تا بیان توی مراسم و از اونجا به بعد خود مدیر و ... سخنرانی کنند تا مردم جذب به ثبت نام تو آموزشگاه اونا بشن

احتمالا شماره ها کیفیت خوب ندارن شاید برای همینه وگرنه اگر کسی خودش درخواست بده بالطبع رفتارش اونقدرام بد نیست

عزیزم طبیعیه همسرم کارش خوب بود راحت بود براش ولی از طرف صاحب کار خیلی اذیت بود بالاخره در اومد نه که بخاطر صاحب کار در بیاد مغازه زدیم بعدش از اونجا اومد بیرون بخاطر اینه میگم هرکاری واقعا سختی داره شما از صاحب کار راضی ولی باکسایی صحبت میکنی ناراضی هستی بنظرم باخودت صحبت کن بگو این حرفارو به خودم نمیگیرم اونا حق دارن شاید یکی پول نداره شاید یکی اعصاب نداره یکی حالش بده عیب نداره برا حال خوب خودت بگذر سعی کن عادت کنی

وظیفه ما اینه که زنگ بزنیم و اطلاعات یک مراسمی که داریم رو براشون بخونیم و اگه خواستن دعوتشون کنیم و ...

چه جالبه ایده ی خوبیه 👌👌👌👌 امیدوارم از این ب بعد همه ی مشتریات خوش اخلاق باشن و بهت حس خوب بدن و پیشرفت کنی عزیزم نگران نباش موفق میشی❤❤❤❤❤❤❤❤❤

منم برای کار ادمینی فروش گوشی فیک میرفتم

علاوه بر فن بیان

رقابت هم بود تو محیط کار

رییس اونجارو پر میکردن که اره این ک جدید اومده فلانع اینجوریه

حسادت

رقابت دارع

حالا نمیدونم همکار داری یا نه

همش استرس داره که جلو بقیه تلفن جواب بدی

من خیلی سخت بود برام چون فن بیانم افتضاح بود

بیا توت فرنگی بردار🍓

مثل پزشکا بار اول بیمار بمیره چی سرشون میاد

بعد عادی میشه

شما هم در جا نزن زود وا نده

همش دو روزه رفتی وایسا ی ماه بشه ببین حالت چطوره

وظیفه ما اینه که زنگ بزنیم و اطلاعات یک مراسمی که داریم رو براشون بخونیم و اگه خواستن دعوتشون کنیم و ...

به منم زنگ میزدن برای دعوت به کلاس کتاب دانه خیلی هم خوب صحبت کردم تو جلسه هم یکبار شرکت کردم خوشم نیومد جوابشون ندادم وبالخره مسدود کلا نمیتونم بی احترامی کنم

فقط متأهلان باید بیان

خب در واقع آموزشگاه برای بچه ها هست ما با والدین تماس میگیریم که بچشونو ثبت نام کنند و واقعا اصلا سریش هم نمیشیم فقط اطلاعات رو میگیم ولی خیلی بعضیا بد اخلاقن

از پشت تلفن برین بهشون

عزیزم ایشون تماس میگیرن

بخوان توهین کنن واسه خودش و محل کارش دردسر بزرگی درست میشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩