2777
2789
عنوان

شغل عن

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 49 پست
منم برای کار ادمینی فروش گوشی فیک میرفتم علاوه بر فن بیان رقابت هم بود تو محیط کار رییس اونجارو پر م ...

بله همینطوره من خدارو شکر بخاطر اینکه دوستمون بردم تنها نیستم باقی همکاران هم اصلاً کاری به من ندارن و یکی از معاون های آموزشگاه هم از اقوام مون هست و حواسش به من هست

من خودم ادم خجالتی ام بعد خیلی برام مهمه که بقیه چطور باهتم حرف میزنن وگرنه زود اعتماد بنفسمو از دست میدم فکر و خیال میکنم حالم بد میشه استرسی هم هستم

خب این شغل برای من سرشار از حاله بده و کلا استرس خواب و خوراکمو بهم میزنه .

ولی واسه ادمای بی تفاوت با اعتماد بنفس پرو فن بیان قوی اصلا سخت نیست .

پس درنتیجه مهم خودتی اگه واقعا اذیتی روح و روانتو عذاب نده که اصلا نمی ارزه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله همینطوره من خدارو شکر بخاطر اینکه دوستمون بردم تنها نیستم باقی همکاران هم اصلاً کاری به من ندارن ...

اگه پارتی داری خوبع

منم با رفیقم رفتم

زیاد نشون نده صمیمی هستید

هی ازمون سوال میکردن که اگر یکیتون اخراج شد اون یکیونم میره؟

ما گفتیم ارع

دوتامونو میخواست اخراج کنه دیگ

بیا توت فرنگی بردار🍓

حقوق پایه رو بیست تومن اعلام کردن که با توجه به میزان فعالیت و.... خیلی خوبه اما خب ما اصلا رو نداری ...

الان چون شرایط اقتصادی وحشتناک شده

مردم دیگه پولی براشون نیس که خرج چیزای جانبی کنن فقط سوپری سیب زمینی پیاز و مرغ فروشی همین سه تا مغازه میشه رفت در حد بخور نمیر البته با حقوق ما که بیست تومن هس

خدایی انقد رو مخ هستین که نگو

آقا ما نمیخوایم تو همایش شرکت کنیم نمیخوایم پولدار شیم باید کیو ببینیم هقته ای چند بار همینا به من زنگ میزنن

خدا لعنتشون کنه کارشون یجور کلاهبرداری هست

شما هم بیخیال شو آخر عاقبت نداره

خدا ۲۰ ... همدان ۱۸