2777
2789
عنوان

شغل عن

534 بازدید | 49 پست

من و دوستم ادم های منزوی هستیم که من اصلا فکر نمیکردم ی روز بتونم کار پیدا کنم.

چند روزیه توسط یکی از اشناهام با ی کاری اشنا شدم با عنوان کال سنتر و دوستم هم با خودم بردم تا با هم باشیم.

امروز روز اول کاری ما بود و کار ما این بود که به غریبه ها زنگ بزنیم و ازشون دعوت کنیم برای همایش ها و کلاس های اموزشگاهی که توش کار میکردیم.

و خیلی بازخورد های بدی گرفتیم و باهامون بد رفتار شد از پشت تلفن و به عنوان دو تا منزوی خجالتی خیلی ناراحت و مضطرب شدیم.

کار خیلی خوبیه و باهامون خیلی راه میان و نسبت به فعالیت مون خیلی حقوق خوبی داره. اما این اضطراب حین کار خیلی جفتمونو اذیت میکنه در حدی که مردد به ادامه همکاری هستیم با وجود همه شرایط عالی کار نمیدونیم میشه بهش عادت کرد یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاملا درکتون میکنم واقعا استرسش بالاست منم به نوعی تجربه کردم منتها خیلی کوتاه بود میتونم بدونم حقوقتون چقدره عزیزم؟ البته امیدوارم فضولی برداشت نکنین🙏🙏🙏

و لطفا بگید چطور تونستین موفق باشید؟

نه .پول همین اضطراب و حس بد رو بهتون میدن . ولی بنظرم نمی ارزه .

منم به اینجور تماسا یا مودبانه میگم نه ممنون . و اگه خیلی سمج بشه روش قطع میکنم . این کار پررویی و آدم خودشو میخواد کار آدم منزوی ای مثل من و شما نیست

درخواست دوستی ندید نمی پذیرم .

کلا بیخیال باش بنظرم هرکاری که فکرشو کنی سختی های خودشو داره بنظرم بمون وحرفایی که میگن به خودت نگیر بعدش بکو به درک به فکر درآمدت باش ولی میگما باید بیخیال باشی نباشی حالت بد میشه وبهتره که کلا نری

کاملا درکتون میکنم واقعا استرسش بالاست منم به نوعی تجربه کردم منتها خیلی کوتاه بود میتونم بدونم حقوق ...

حقوق پایه رو بیست تومن اعلام کردن که با توجه به میزان فعالیت و.... خیلی خوبه اما خب ما اصلا رو نداریم بره این کار

حقوق پایه رو بیست تومن اعلام کردن که با توجه به میزان فعالیت و.... خیلی خوبه اما خب ما اصلا رو نداری ...

برای پایه و شروع خوبه تازه بعد میتونید حرفه ای ترم بشید و شاید حقوقتون بیشتر بشه یه مدت بمونیو حداقل سابقه میشه ببینم سوپروایزر اذیتتون میکنه یا خود مشتریا؟

بعد وقتی زنگ میزنی حتما باید ثبت نامشون کنی و مبلغی واریز کنن یا بیشتر صرفا مشاوره میدین؟ یکم برام بازتر کن لطفا چون دوس داشتم بدونم چطوره کال سنتر و وظایفتون چیه