2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 626 پست
مگ قراره بدرد بخورن😐🤣 گپ میزنیم دیگ چقد منفی افکارت🤔

کتاب که بخونی جلوتر برسی میفهمی ادما باید با دوستایی دوست بشن که موفق و پولدارن تا اونا رو هم بالابکشن حتی با ایده هاشون 

مثلما تو محل کارت به این جور ادما اشنا میشی سعی کن  ارتباطتو بیشتر کنی

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق شدی لنتی😁💔

نه😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
آها يعنى پسرااينطورنيستن خودت تابحال كسى رودوست داشتى ياعاشق شدى؟

پسرا کمتر دچار احساسات میشن 

ولی اونام باید تا ۳۰ صبر کنن 

البته این نظر شخصی منه

عاشق که فقط یک بار حس کردم یکی پیدا شده که میتونه منو بلد باشه ولی خب سنش کم بود و منم ادم متعصب و محدود کنی هستم ترسیدم بهش اسیب بزنم ازش گذشتم ولی سخت بود این گذشتنه

🖤
این رفیقا بدرد تو نمیخورن  تو پات لنگ بشه از این ۱۵ تا هیچکدوم مفتی هم تف کف دستت نمیندازن

سلام على جان حالت خوبه

كى گفته من ميندازم

يعنى كمك ميكنم🙊😅

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
بابا مجازی رو بیخیال الان دراز کشیدم میخام یکم گپ بزنم بجای زدن مخ دخترا چهارتا رفیق دارم میگیم می ...

حذف کن تا تعلیق نشدی اههه

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
کتاب که بخونی جلوتر برسی میفهمی ادما باید با دوستایی دوست بشن که موفق و پولدارن تا اونا رو هم بالابک ...

داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔

🖤
سلام على جان حالت خوبه كى گفته من ميندازم يعنى كمك ميكنم🙊😅

سلام من علی نیستم اشتباه گرفتی جوااان

مگ قراره بدرد بخورن😐🤣 گپ میزنیم دیگ چقد منفی افکارت🤔

من ميخورم داداش 

به حرفاش گوش نده😂

داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔

کی گفت شما هستی یا نیستی

چقد خشن شدی با من😐🤣🤣🤣

سریع و خشن ۹