داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔
ادمای موفق وقت و فکرشونو اینجا بیهوده تلف نمیکنن
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وقتی دوتا بزرگتر با هم گپ میزنن زشته شما دخالت میکنه
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان
قطع به یقین حرف شما صحیح
( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰 انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان
کمی از موفقیت هاتون بگید ما هم فیض ببریم ای دوست