2777
2789
عنوان

؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4607 بازدید | 626 پست
داداش شما از کجا متوجه شدی ما پولدار و موفق نیستیم؟؟۱🤔🤔🤔

ادمای موفق وقت و فکرشونو اینجا بیهوده تلف نمیکنن

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عارهههه😈

اخلاقم😎😌

كاربرآقام                                           معبودمن،اين عزت مرابس كه بنده توباشم واين افتخارمرابس كه توخداوندگارمن باشى،توآن چنانى كه من دوست دارم،پس مراچنان قرارده كه تودوست ميدارى.
آخ جون دعوا🤣🤣🤣🔪🔪🔪

بدو بدو گزارش بزن نی نی یار تگ کن 

وقتی دوتا بزرگتر با هم گپ میزنن زشته شما دخالت میکنه 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
شما گفت رفیقامن گفتی این رفیقا به دردت نمیخورن با کسایی باش که پولدارو موفقن بکشنت بالا  چیز ...

آخ جون دعوا🤣🤣🤣🔪🔪🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
بدو بدو گزارش بزن نی نی یار تگ کن  وقتی دوتا بزرگتر با هم گپ میزنن زشته شما دخالت میکنه

چی میگی😐💔

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان 

قطع به یقین حرف شما صحیح

اینجا اقایونم باهم دوستن😲

در عجبا 😬

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
اینکه داداش تو موفق نیستی دلیل نمیشه که اینطوری فکر کنی همه ناموفقن چون اینجان  

کمی از موفقیت هاتون بگید ما هم فیض ببریم ای دوست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز