2777
2789
عاشقتم 🤣🤣🤣 آره خوب بود اگه آدم یکی و داشت که کنارش باشه. باهات موافقم

خخخ چرا عاشقمی😍شبیه منی؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو چرا تو تهران دوست پیدا نمیکنی؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
من الان ۳ماهه خونوادمو ندیدم

خب باز بلاخره از منیکه تو ی شهر دیگن و سالی ی بار میبینی وصعت بهتره حداقل همینک بدونی فکو فامیلت ی شهرین خوبه ن من ک غریب تو اینجا افتادم هعی

آره منم یموقع قزوین بودم. اصلا ازشون خوشم نمیومد. تهرانیا خوبن اما هنوز دوستی پیدا نکردم

اونا چجوری بودن؟

آره منم یموقع قزوین بودم. اصلا ازشون خوشم نمیومد. تهرانیا خوبن اما هنوز دوستی پیدا نکردم

اره تهرانیا خوبن واقعا دوست پیدا کردن خیلی سخته یکی ک شبیه خودت باشه و شخص مورد اعتماد باشه

چون مشهدیا بدجنسن  بخام بگم ی کتاب میشه خاهرجون شما بگو

عزیزم همه آدما یکی نمیشن.بگرد خوش جنسش رُ پیدا کن.آدم بد و خوب همه جا هست.با فامیل هم که ازدواج کنی امکان داره چوبش رُ بخوری.پس به شهر و قوم و قبیله نیست بگو آدم های خوبی سره راهت قرار بگیره🤲🤲

البته توهین نمیکنما. بعضی هاشون هم آدمای خیلی خوبین ولی اکثرا خودپرستن، خیلی خودشون و قبول دارن

بده؟؟

عزیزم همه آدما یکی نمیشن.بگرد خوش جنسش رُ پیدا کن.آدم بد و خوب همه جا هست.با فامیل هم که ازدواج کنی ...

اره موافقم منم همه رو نمیگم در کل اغلبشون 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز