2777
2789
بجنورد ولی خب دور بودن نیس اینک مثلا روزا شوهرت نیس بری پیش خونوادتو اینا خیلی دلم تنگه رفتو امد ب ...

عزیزم... 😢

الان بهترین کار اینه که خودت و مشغول کنی. هر چقدر بیشتر فکر کنی بیشتر دلت تنگ میشه

همسایمون هم غیبتش نباشه بی حجابه و سیگاری ک متاسفانه بداخلاق و اوایل کری بهم فحش میداد برا همین من فقط مثل زندانیا تو خونم

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم... 😢 الان بهترین کار اینه که خودت و مشغول کنی. هر چقدر بیشتر فکر کنی بیشتر دلت تنگ میشه

مشغول ک میکنم مطالعه میکنم ولی خب تا کی؟دو ساله فقط تو خونه سرم تو کتابه

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
مشغول ک میکنم مطالعه میکنم ولی خب تا کی؟دو ساله فقط تو خونه سرم تو کتابه

نه کار های جدید انجام بده. تعریف از خود نباشه کودک درون فعالی دارم. نمیزاره حوصلم سر بره. مثلا همینطوری با چند نفر دوست شو و باهم حرف بزنید. خوش میگذره 

نه کار های جدید انجام بده. تعریف از خود نباشه کودک درون فعالی دارم. نمیزاره حوصلم سر بره. مثلا همینط ...

اره دوست واقعی میخام 

با دخترای مشهدی اخلاقام جور نیس میگم ادمای زیاد شادی نیستن غیبتم میکنن خیلی من خوشم نمیاد

اقدام نکردم هنوز. البته تنبلی تخمدان دارم معلوم نیست بشه یا نشه 😑

ایشالله ک بشه اجی اگ سد واسه منم دعا کن

منم خیلی دختر شادی بودم خنده رو و مهربون الان عصبی و ناراحتم همش

من امدم ی محله دیگه خونوادم غرب تهرانن خودم شمال من موندم تنها

باز بلاخره تو ی سهرین 

هر چنوقت میبینیشون؟؟