2777
2789
مشهد ک جای دیدنی زیاد داره. با شوهرت هرروز یک جا برو یک روز حرم. یک روز طرقبه‌ شاندیز. عنبران‌. زشک ...

شما مشهدی هستی؟شوهرم تا میاد غذا میخوره میخابه😒😒😒

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چندسال مشهد بودم. یک همسایه عالی داشتم ک باهم رفت و امد داشتیم. البته اول خودم رفتم و... و بعد او ...

خوش بحالت کجا بودین؟

اتفاقن ما ی همسایه بد داریم ک با من جور نیس از هیچ لحاظی

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
چه تفاهمی 😂 دوست نداری کار کنی؟

چرا اتفاقن انا پرستار بودم وقتی کرونا اومد شوهرم نزاش برم سرکار

چه تفاهمی 😂 دوست نداری کار کنی؟

خخخخ خب چجوری کنار میای باش؟؟

خدا بهت یه بچه سالم بده از تنهای دربیای. منم بچه دارم ولی شوهرم ده روز سرکاره همیشه تنهام اینجام کسی ...

کجایین شما ؟

خوش بحالت بچه داری

همش فکر میکنم ادم بچه داشته باشه نیازی ب هیچکس نداره 

درسته؟؟

خدا بهت یه بچه سالم بده از تنهای دربیای. منم بچه دارم ولی شوهرم ده روز سرکاره همیشه تنهام اینجام کسی ...

ممنون عزیزم❤️

برام دعا کن

کجایین شما ؟ خوش بحالت بچه داری همش فکر میکنم ادم بچه داشته باشه نیازی ب هیچکس نداره  درسته؟ ...

من کرمانشاه هستم. بچه جای خودش ولی آدم احتیاج داره با کسی حرف بزنه 

خدایا مرا به حال خود رها نکن. 
آها. ایشالا کرونا تموم بشه همگی راحت بشیم خودت اهل کجایی؟ از مشهد خیلی دوره؟

بجنورد

ولی خب دور بودن نیس

اینک مثلا روزا شوهرت نیس بری پیش خونوادتو اینا خیلی دلم تنگه رفتو امد با خانوادمه

خانوادم کرجن. گاهی میرم پیششون. الانم که دارم اطلاعات بالا میبرم برای مادر شدن 😄

ایشالله ب سلامتی عزیزم

من کرمانشاه هستم. بچه جای خودش ولی آدم احتیاج داره با کسی حرف بزنه 

اره واقعا ی دوست خوب نعمته 

ولی متاسفانه گیر نمیاد

خیلی دوستا از پست ب ادم خنجر میزنن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز