asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 عنوان تنهام🥺 468 بازدید | 99 پست مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1400/02/27 | 18:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 تو این شهر غریبم و کسیو ندارم😞😞😞 مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 منم توضیح بدید از تنهایی در بیایم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 بیا دوست شیم 😄 باووشه کجایین؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 تهران. تو چی؟ مشهدماینجا ازدواج کردم و با خونواده شوهرمم رابطه ندارم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
zoooooooooom عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1423 مشهدم اینجا ازدواج کردم و با خونواده شوهرمم رابطه ندارم اممممخب اشکال نداره بیا دوست مجازی باشیم
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 تو این کروناهم نمیشه با دوستام رفتو امد کنم البته دوستیم نداشتم اینجا انچنان واقعا اعصابم بهم ریخته چ بکنم؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 امممم خب اشکال نداره بیا دوست مجازی باشیم باشهاما خیلی دوس داشتم ی دوست صنیمی داشته باشم ک مثل خاهر باشیم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
zoooooooooom عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1423 باشه اما خیلی دوس داشتم ی دوست صنیمی داشته باشم ک مثل خاهر باشیم میتونی روی من حساب کنی. چند سالته عسل؟
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1050 میتونی روی من حساب کنی. چند سالته عسل؟ 27 مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻