asalkhanoomam مدیر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عنوان تنهام🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 99 پست مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1400/02/27 | 18:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 میتونی روی من حساب کنی. چند سالته عسل؟ تو چی از خودت بگومیدونی چنتا دوست صمیمی از دبیرستان داشتم همشون بعد ازدواج فهمیدم همش حسادت میکردنو از اخرم تنهام گذاشتن خونواده شوهرمم ی جوری هست اخلاقشون اصلا نمیخام باهاشون باشم تو چرا تنهایی نگفتی؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 خوشبختم منم زهرام و ۲۰ سالمه و متاهل 😁 اسم خاهرمنم زهراس و ۲۲ سالشه و اونم متاهله😝 مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
zoooooooooom عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1422 تو چی از خودت بگو میدونی چنتا دوست صمیمی از دبیرستان داشتم همشون بعد ازدواج فهمیدم همش حسادت میکردن ... منم تو تهران قوم و قبیله ی نزدیک ندارمچرا خانواده ی شوهرت خوب نیستن؟
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 دخترای مشهدیم اخلاقای خوبی ندارن ازین شهر خوشم نمیاد خیلی دلتنگم 🥺🥺🥺 مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
zoooooooooom عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1422 اسم خاهرمنم زهراس و ۲۲ سالشه و اونم متاهله😝 خواهرت مشهد نیست؟
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 چون مشهدیا بدجنسن بخام بگم ی کتاب میشه خاهرجونشما بگو مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 20328 تو این کروناهم نمیشه با دوستام رفتو امد کنم البته دوستیم نداشتم اینجا انچنان واقعا اعصابم بهم ... مشهد ک جای دیدنی زیاد داره. با شوهرت هرروز یک جا برویک روز حرم. یک روز طرقبه شاندیز. عنبران. زشک. کوهسنگی.
غزل۲ عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 4705 چون مشهدیا بدجنسن بخام بگم ی کتاب میشه خاهرجون شما بگو خوش به حالت که شهر امام رضایی.چرا با امام رضا دوست نمیشی؟
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 خواهرت مشهد نیست؟ ن متاسفانه هییییچکسو ندارم صبح تا شب تو خونه بخدا افسرده شدمشوهرمم دیر میاد خونههمش درو دیوارارو نگاه میکنمیا تو نت مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
دخترام92 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 931 تو این شهر غریبم و کسیو ندارم😞😞😞 بچه داری خدایا مرا به حال خود رها نکن.
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 خوش به حالت که شهر امام رضایی. چرا با امام رضا دوست نمیشی؟ چرا حرم میرم ولی خب چقدمیگم خودممو خودم با ی سهوهری ک اونم شبا میاد دوسداشتم حداقل روزا میرفتم پیش پدرو مادرم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
melika122 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 20328 من چندسال مشهد بودم. یک همسایه عالی داشتم ک باهم رفت و امد داشتیم. البته اول خودم رفتم و... و بعد اون اومد خونم.مکان دیدنی و بازار و... هم عالی. اصلا حوصلم سر نمیرفت
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 منم تنهام شما چرا میشه توضیح بدیم برا همدیگه مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
zoooooooooom عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1422 ن متاسفانه هییییچکسو ندارم صبح تا شب تو خونه بخدا افسرده شدم شوهرمم دیر میاد خونه همش درو دیوارارو ... چه تفاهمی 😂دوست نداری کار کنی؟