2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3695 بازدید | 186 پست
من که هم زردالو دادم هم شلیل و هلو و الو پسرم هم جمعه 7 ماهش کامل میشه😬

خود منم پرزردالو، شلیل و گیلاس و طالبی و هندونه حتی خربزه ام دادم 

ولی خب بعضی از مادرا اصول رو رعایت میکنن، جهت اطلاع و آگاهی اون دسته از مادرا گذاشتم 

گل نهال خانوم میگم میشه ماهی بدیم به بچه ها. اول ماه هشتم

آره میتونی 

فقط مواظب آلرژی باش 

یعنی وقتی که بهش دادی سه تا پنج روز صبر کن اگه علائم آلرژی نشون نداد ادامه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنیر میدی؟  من نون و پنیر لقمه های نخودی میگیرم میزنم تو آب که نرم بشه بهش میدم دوس داره

نه ندادم فرنی یا حریره میدم سرلاک. برا سوپش هم تا الان مرغ و ماهیچه ریختم البته اب قلم هم اضافه میکنم. 

نه ندادم فرنی یا حریره میدم سرلاک. برا سوپش هم تا الان مرغ و ماهیچه ریختم البته اب قلم هم اضافه میکن ...

زرده تخم مرغم بده بهش 

من پنیر و ماست میدم 

خرما یا موز له میکنم توی سرلاکش

توی سوپش هم رشته سوپی یا ماکارونی بریز

جو پرک هم میتونی بریزی

لوبیا سبز و نخودم امتحان کن 

سلام عزیزم.  یه سوال: من قطره آهن فروزومال از داروخانه گرفتم بهم گفتن روزی یک سی سی، ولی بهداش ...

سلام عزیزم منم پریروز سیدرال ۱۳۰ خریدم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

سلام زهراجون خوبی خانوم کدبانوی نمونه 😚😚عزیزم پسرمن چندروز دیگه واکسن ۴ماهگی داره وزنشم خوبه خداروشکر به نظرشما از۴ماهگی غذاروشروع کنم براش؟ اولین چیزی که بدم چی باشه خوبه؟ 

سلام زهراجون خوبی خانوم کدبانوی نمونه 😚😚عزیزم پسرمن چندروز دیگه واکسن ۴ماهگی داره وزنشم خوبه خدارو ...

سلام عزیزم 😍 قربون محبتت برم 💖 

بسلامتی انشالا سازگار باشه واکسنش

اگه وزنش خوبه و سیر میشه که نه 

بزار بزرگتر بشه 

من چهارماه و نیمه بود پسرم چون وزنش کم بود شبا هم سیر نمیشد تا صبح یه بند شیر می‌خورد و بدخواب شده بود واسه همین بهش غذا زودتر دادم

سلام عزیزم 😍 قربون محبتت برم 💖  بسلامتی انشالا سازگار باشه واکسنش اگه وزنش خوبه و سیر میشه ...

ممنونم عزیزم ..منم گاهی حس میکنم شیر ندارم گاهی هم ازبس زیادمیشه همش نشتی میکنه 🤭پس اگه حس کردم وزنگیریش خوب نیست وشیرم کمه شروع میکنم 

سلام عزیزم 😍 قربون محبتت برم 💖  بسلامتی انشالا سازگار باشه واکسنش اگه وزنش خوبه و سیر میشه ...

سلام عزیزم. امید جان بهتر شده انشاالله؟ بردیش دکتر یا نه؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم. امید جان بهتر شده انشاالله؟ بردیش دکتر یا نه؟ 

سلام 

ممنون عزیز خداروشکر بد نیست ولی قطره میدم مرتب شش ساعتی 

اگه ندم تب میکنه، دکتر بردم گفت قطعی نمیشه گفت چشه باید منتظر علائم باشیم 

احتمال داره یه سرماخوردگی ساده باشه 

از اون ور احتمالم داره دور از جون شروع یه کرونا باشه 

سلام  ممنون عزیز خداروشکر بد نیست ولی قطره میدم مرتب شش ساعتی  اگه ندم تب میکنه، دکتر بر ...

انشاالله که چیزی نیست و هرچه زودتر خوب شه گل پسری. خدا خودش حافظ همه نی نی کوچولوها هست. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

سلام عزیزدلم خوبی دیگه عکس غذا نمیزاری چرا به پسر گلت چی میدی همون فقط سوپ و اینا

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
آره همون قبلیا رو میدم  از غذای خودمونم میدم دیگه  البته نمک ادویه کم میزنم

اهان منم گاهی اوقات از غذای خودمون ولی کم میدم بهش

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید