2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 186 پست
خب چون نظر دوتا پزشک رو خوندیم بنظرم اعتماد کن  انشالا که چیزی نیست  بعد به این راحتی ام ...

ممنون عزیزم. من به حرفای شما اندازه یه دکتر اعتماد دارم 😁😘😘

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ممنون عزیزم. من به حرفای شما اندازه یه دکتر اعتماد دارم 😁😘😘

😂 😂 عزیز دلم 

لطف داری😘 

من از تجربه هایی که خودم و اطرافیانم داشتیم

راهنمایی میدم ولی کنارش هم میگم که دکترم برن مخصوصا اگه موضوع جدی ای باشه 

انشالا که اگه حرفی به کسی میزنم باعث گره گشایی بشه و خدای نکرده مشکل ایجاد نکنه واسه کسی 🌺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی سه وعده میدی یا چهار تا پوره ها رو میان وعده بده فرقی نمیکنه دیگه حریره و فرنی واسه وعده غذاها ...

عزززيززم

آره والا كلي با ذوق ميخوره ماام خوشحااااااال😂😂

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
من از ۱۹ ام ماه قبل شروع کردم عزیزم.من حریره بادوم دادم اولش و فرنی. لعاب اصلا ندادم، الانم سوپ میدم ...

نوش جونش باشه پس هفته ي سومي اونارو شروع كردي

البته پسر شما بزرگتره

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
😂 😂 عزیز دلم  لطف داری😘  من از تجربه هایی که خودم و اطرافیانم داشتیم راهنمایی میدم و ...

سلام عزیزم. 

یه سوال: من قطره آهن فروزومال از داروخانه گرفتم بهم گفتن روزی یک سی سی، ولی بهداشت گفت نصف سی سی. شما چقدر میدی به پسر گلت؟ 

راستی قیمت این قطره 60 تومن شد ولی سیدرال و چندتای دیگه 130 بودن، شهر ما انقد گرونه یا همه جا همین قیمته؟؟؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم.  یه سوال: من قطره آهن فروزومال از داروخانه گرفتم بهم گفتن روزی یک سی سی، ولی بهداش ...

من آیروفنت میدم بهداشت بهم میده قطره شو 

روزی نصف قطره چکون حدودا میدم  گفتن 15 قطره 

بنظرم اونی که دکتر میگه انجام بده البته اگه دکتر اطفال هست 

راستش قیمت ندارم ولی فکر کنم لیپوزوفر 50 تومن باشه اینجا 

توی گوگل قیمتا رو ببین 

من آیروفنت میدم بهداشت بهم میده قطره شو  روزی نصف قطره چکون حدودا میدم  گفتن 15 قطره  ...

ممنون عزیزم. چند روز نبودی نگرانت شدم. من تاپیک مامانای آذر ماهی رو فقط به عشق شما دنبال میکنم. از تابستون پارسال خییییییییییییلی چیزا ازت یاد گرفتم. خدا خیرت بده 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم. چند روز نبودی نگرانت شدم. من تاپیک مامانای آذر ماهی رو فقط به عشق شما دنبال میکنم. از ت ...

قربونت برم 💖 محبت داری عزیزم

ماشالا امید خیلی شیطونی میکنه وقت نمیکنم زیاد بیام

سلام عزیزم 😍  ببخشید متوجه نشدم پست گذاشتی، 🌺💖 این چون سرلاکه و خودش شیر داره من فقط با آب ...

قربونت زهرا جونم مرسی از وقتی که میذاری ❤🙏🙏🙏😘😘😘

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

قربونت برم 💖 محبت داری عزیزم ماشالا امید خیلی شیطونی میکنه وقت نمیکنم زیاد بیام

سلام عزیزم. یه سوال، میشه از دارچین استفاده کنم برای طعم غذای نی نی یا هنوز زوده؟ 

و اینکه اگه آب قلم بریزم تو سوپش دیگه کره نندازم؟ آخه آب قلم که درست کردم خیلی چربه.