2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
خدای من😔😞 اینا روانین

احمق نفهمید دوسش داشتم.. سری اول خیلی خیلی وابسته بودم بهش و شوکه چون تازه زا بودم.. اما بعدش دیگه بیشتر تو فکر رفتنم.. چون چتهایی که راجب رابطه ج نسیشون واسش فرستاده بود خیلی عمیق بود.. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😔این موجودات تنوع طلب چرا زن میگیرن ویه زنو نابود میکنن واقعا برن  دنبال هرزگیشون

خیانت شوهر من ب طرز وحشتناکی بود.. باورم نمیشد.. اون زنو با من رو در رو هم کرد و من خبر نداشتم.. ابله.. تو یه مکان کوچیک

باورکن یعنی شبا کابوس میبینم اینقدر مخفی کاربود که تو ۱۳سال متوجه نشدم تادست آخر که فهمیدم از هوش رف ...

منم اینجوری میشم.. و بیدارم ک میشم حس بدی دارم.. و اینکه دیگه نمیتونم به عنوان همدم نگاش کنم ک لااقل دردمو بهش بگم.. چون خودش زخمیم کرد.. به مادرمم ک نمیتونم بگم بدتر میکنه جار میزنه یهو.. و ناراحت میشه.

منم اینجوری میشم.. و بیدارم ک میشم حس بدی دارم.. و اینکه دیگه نمیتونم به عنوان همدم نگاش کنم ک لااقل ...

سخته بخدا

خداخودش ارومت کنه 

من میگم بعدمرگ فرزند،خیانت جیگرا دمو میسوزونه

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
سخته بخدا خداخودش ارومت کنه  من میگم بعدمرگ فرزند،خیانت جیگرا دمو میسوزونه

آخ گفتی.. همینه.. بدتر اینکه جایی هم نباید بگی.. و تکرار هم نکنی و خودتو جمع کنی بهشون محبت کنی تا نرن سمتش

سخته بخدا خداخودش ارومت کنه  من میگم بعدمرگ فرزند،خیانت جیگرا دمو میسوزونه

من بیشتر از شوهرم حرص دارم.. ک یجورایی پرروئه بگو احمق تو. که زن مورد علاقتو داشتی.. حتما باید گند میزدی به زندگیت

من بیشتر از شوهرم حرص دارم.. ک یجورایی پرروئه بگو احمق تو. که زن مورد علاقتو داشتی.. حتما باید گند م ...

بخدا تامنو گرفت همه رو عاصی کرده بود میگفت تنها زن زندگیمی تاابد.

ولی گندزد به همه چی ،خداازش نگذره😭که داغدارم کرد

خیانت شوهر من ب طرز وحشتناکی بود.. باورم نمیشد.. اون زنو با من رو در رو هم کرد و من خبر نداشتم.. ابل ...

وایییی😔😔😔😔😔😲😲

چ موجود کثیفی 

خدا ب دلت ارامش بده واقعا

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
بخدا تامنو گرفت همه رو عاصی کرده بود میگفت تنها زن زندگیمی تاابد. ولی گندزد به همه چی ،خداازش نگذره ...

یکیو میخوان واسه تو خونشون.. بعدم خودشون برن جای دیگه عشق و حال و خستگی و لباس چرکشون بیارن خونه.. البته مال من از اول اینجور نبودا.. 

یکیو میخوان واسه تو خونشون.. بعدم خودشون برن جای دیگه عشق و حال و خستگی و لباس چرکشون بیارن خونه.. ا ...

دقیقا اینم انگار میومد رستوران غذامیخورد حمام میکرد ومیرفت

هیچ محبتی نداشت؟ بچه ها چی؟ چند سالتونه 

اتفاقا محبت هم میکرد ولی عمرا به ذهنش نمی‌رسید که من یه روزی بفهمم ازبس پنهانکاربود وتصورنمیکردمنو ازدست بده مثل دیونه ها شده بود وقتی من فهمیدم ولی دیگه چه فایده اشک وزاریش برام ارزشی نداشت قلبم شکسته شده بود

من الان ۳۷سالمه

بابچه ها هم بدنبود ولی ازبس برای خودش وقت میذاشت برای اینا نداشت

اتفاقا محبت هم میکرد ولی عمرا به ذهنش نمی‌رسید که من یه روزی بفهمم ازبس پنهانکاربود وتصورنمیکردمنو ا ...

فکر میکنن همه جوره پیششون هستی و قدرت رفتن نداری.. اگه طلاق بگیری بیچاره میشی واست بد میشه😔