2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
نه نمی‌دونستم از بس پنهانکاربود الانم طبقه پایین پدرم هستم شکرخدابدنیست منم دیگه قصدازدواج ندارم به ...

تا نفهمی ول کن نیستن.. به لجن کاریاشون ادامه میدن.. مال من که میگه دوستت دارم.. عزیزترینمی😳ولی میدونم اون زن عزیزتر بود.. حالا هوس بود یا هرچی.. تو پیاماش لفظای عاشقانه بکار میبره.. اما به چشمم نمیاد چون به حرف نیست.. در عمل نامردی کرد

۱۳سال زنش بودم فهمیدم این ۱۳سال کارش همین بوده ولی چون مذهبی بود باورنمیکردم دوتابچه دارم آوردم پیش ...

واییی چه فیلمی بوده عوضی

مریض نشدین؟ 

زیگیل یا مشکلات دیگه

؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نفهمی ول کن نیستن.. به لجن کاریاشون ادامه میدن.. مال من که میگه دوستت دارم.. عزیزترینمی😳ولی میدو ...

دقیقا تجارب منو تجربه کردی

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

زهرا جون دقت کن الان تو ناراحتی تصمیم نگیری، هرکسی نظری میده، یکی دلداری میده گرم شی به زندگی، یکی تحریک میکنه به طلاق، اما یادت باشه هیچکس تو شرایط زندگی تو نیست، شاید شرایط مشابه زندگی تو داشته باشن اما هیچکدوم موقعیت اجتماعی تو و شرایط تورو ندارن

فقط یه مشاور خوب میتونه کمکت کنه

واییی چه فیلمی بوده عوضی مریض نشدین؟  زیگیل یا مشکلات دیگه ؟

یعنی روانی ترین آدمی بود که تو عمرم دیدم یه مریض روانی ،باهزارتا زن ارتباط داشت حتی ازتلفنی حرف زدن باهاشون لذت میبرد

بامن که رابطه چندانی نداشت همیشه خودارض....میکرد

یعنی روانی ترین آدمی بود که تو عمرم دیدم یه مریض روانی ،باهزارتا زن ارتباط داشت حتی ازتلفنی حرف زدن ...

چه خوک کثیفی بوده 

خداروصدبارشکر از این روانی خلاص شدی 

یاد فیلم چارشنبه سوری افتادم 

مرد زنشو متهم میکرد ب بدبینی وروانی بودن

اخر معلوم شد خائن هس وزنش درست میگفته 

چه خوک کثیفی بوده  خداروصدبارشکر از این روانی خلاص شدی   یاد فیلم چارشنبه سوری افتا ...

باورکن یعنی شبا کابوس میبینم اینقدر مخفی کاربود که تو ۱۳سال متوجه نشدم تادست آخر که فهمیدم از هوش رفتم چه گندکاریهایی کرده

اینم کارش گریه بود بعد اون بازم می‌رفت خیانت ازبس کاراش تکراری شده بود باورش نمی‌کردم دیگه

شوهر من با یه نفر بود سری اول با 3 بار رو شدن دستش آخر گفت این دندون لق رو. کندم انداختم دور و حس خوبی بهم داد اما بازم نشونه هاش و پیج اون زنه رو داشت.. و من کامل خوب نمی‌شدم چون. یه دل نبود.. و بعد از اینکه دوباره فهمیدم گفت نمیتونم بذارمش کنار و گریه.. و گفت باهاش کنار بیا 🤦‍♀️😳

شوهر من با یه نفر بود سری اول با 3 بار رو شدن دستش آخر گفت این دندون لق رو. کندم انداختم دور و حس خو ...

خدای من😔😞

اینا روانین

باورکن یعنی شبا کابوس میبینم اینقدر مخفی کاربود که تو ۱۳سال متوجه نشدم تادست آخر که فهمیدم از هوش رف ...

خیلی وحشتناک حق داری 😔😔😔😔

ذلیل شه نجس

خدا به دلت ارامش بده 

ان شالله از این به بعد خیر وشادی باشه

خیلی وحشتناک حق داری 😔😔😔😔 ذلیل شه نجس خدا به دلت ارامش بده  ان شالله از این به بعد خیر و ...

خداازت راضی باشه ممنونم 

تمام عمر و جوانیم رفت ولی همین که توزندگیم نیست خداروشاکرم

ینی وقتی جایی اسم خیانت میاد دلم یجوری میشه مخصوصا اگه شوهرمم باشه و. کاملا عادیه😐

😔این موجودات تنوع طلب چرا زن میگیرن ویه زنو نابود میکنن واقعا برن  دنبال هرزگیشون