سلام خانما.. بخاطر خیانت شوهرم میخوام مهریمو بذارم اجرا.. خودش گفت مهرتو میدم اما طلاق نه.. میخوام ببینم چکارس.. مراحلش چجوریه؟چیا میخواد..زیاد ب طلاق فکر میکنم اما همش فکر الکیه.. اگه بخوام میتونم اما میترسم بچه 7 ماهه دارم😔بعضیا میگن خیانت شوهر یه امتحانه سر راهت قرار داده و فلان.. قبل حامله شدنم شوهرم با این زنه چت میکرده و.. تا اینکه 3 ماهگی من صیغش کرده و..و بعد از اینکه فهمیدم و بخشیدمش و بهم قول داد تکرار نشه و منم خیلی رو قولش حساب کردم ینی خیییلی😭😭 و عمیقا دوسش داشتم بازم زیرآبی رفت و.. 💔💔و من دیگه جمع نشدم چند روز خوب بودم دوباره قاطی میکردم.. و اینکه دوباره هم سر یه تهدید با اون زنه ارتباط گرفت و. چه چیزایی ک ازش ندیدم..بعد از دوباره فهمیدم میگفت دوستت دارم و کلی انتطار کشیدن تا بهت رسیدم اما دلم گیرشه.. بغلم کرده بود و گریه میکرد
نه نمیدونستم از بس پنهانکاربود الانم طبقه پایین پدرم هستم شکرخدابدنیست منم دیگه قصدازدواج ندارم به ...
تا نفهمی ول کن نیستن.. به لجن کاریاشون ادامه میدن.. مال من که میگه دوستت دارم.. عزیزترینمی😳ولی میدونم اون زن عزیزتر بود.. حالا هوس بود یا هرچی.. تو پیاماش لفظای عاشقانه بکار میبره.. اما به چشمم نمیاد چون به حرف نیست.. در عمل نامردی کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زهرا جون دقت کن الان تو ناراحتی تصمیم نگیری، هرکسی نظری میده، یکی دلداری میده گرم شی به زندگی، یکی تحریک میکنه به طلاق، اما یادت باشه هیچکس تو شرایط زندگی تو نیست، شاید شرایط مشابه زندگی تو داشته باشن اما هیچکدوم موقعیت اجتماعی تو و شرایط تورو ندارن
اینم کارش گریه بود بعد اون بازم میرفت خیانت ازبس کاراش تکراری شده بود باورش نمیکردم دیگه
شوهر من با یه نفر بود سری اول با 3 بار رو شدن دستش آخر گفت این دندون لق رو. کندم انداختم دور و حس خوبی بهم داد اما بازم نشونه هاش و پیج اون زنه رو داشت.. و من کامل خوب نمیشدم چون. یه دل نبود.. و بعد از اینکه دوباره فهمیدم گفت نمیتونم بذارمش کنار و گریه.. و گفت باهاش کنار بیا 🤦♀️😳